Darčeky pre mužov 2023: TOP #20 tipov darček pre muža

​Darčeky pre mužov 2023: TOP #20 tipov darček pre muža. Nemáte nápady?? My Vám poradíme aký dar pre otca, priateľa, kamaráta, chlapa, manžela - darčekové inšpirácie pre Vás.

O mužoch sa zvykne hovoriť, že sú ako večné deti. Nezáleží pritom či ide o manžela, priateľa, brata, kamaráta, otca či starého otca. Každý z nich potrebuje mať svoju "pánsku zábavku", bez ktorej by si svoj život vedel len veľmi ťažko predstaviť. Niektorí sú tzv. autíčkári, iní naopak muzikanti či vášniví cestovatelia. Pri výbere správneho darčeka pre muža je preto dôležité, aby ste vášho obdarovaného poznali čo najlepšie. Viete čomu sa venuje? Aké má záľuby a čo mu obyčajne vyčaruje úsmev na tvári? V takom prípade bude pre vás veľmi jednoduché vybrať ideálny darček pre muža, darček pre otca, darček pre priateľa, darček pre kamaráta, či darček pre manžela. 

Ak je ale výber darčeka pre vás stresujúcou záležitosťou, určite vám pri rozhodovaní pomôže zoznam našich TOP 20 tipov darčekov, z ktorých si zaručene vyberiete. Máme pre vás skvelé tipy na darčeky pre kamaráta, darčeky pre mužov do auta, rôzne vtipné darčeky pre mužov, ako aj darčeky pre mužov na Vianoce. Existuje totiž len veľmi malá pravdepodobnosť, že by muž nemal rád autá, hudbu, šport, elektroniku, zábavu či cestovanie. Poznáte snáď takého?

 

darčeky pre muža

Originálny darček pre muža - manžela, otca, brata, strýka či kamaráta pritom vybavíte priamo z pohodlia vášho domova a to v našom e-shope Cool-mania.eu. Ak už teda hľadáte vhodný tip na darček pre muža k narodeninám, meninám, valentinsky darcek pre muza, darcek pre muža k 50, darček pre muža na Vianoce, alebo akúkoľvek inú príležitosť, stačí ak sa pohodlne usadíte, vezmete do ruky laptop, tablet alebo mobil a ponoríte sa do bohatej ponuky našich TOP vybraných produktov

Pripravení?

#TOP 1 Darček 3D drevené mapy na stenu - originálny darček pre muža, darčeky pre mužov originálne

Darček pre muža originalny darčeky pre mužov  

Či už obdarúvate muža - dobrodruha, alebo kohokoľvek s kvalitným vkusom pre interiérový dizajn, 3D mapa je zaručene voľbou číslo 1. Nechajte ho vizualizovať si svoj cestovateľský sen. Vďaka 3D mape k nemu bude mať každý deň o čosi bližšie. Krásne sa vyníma v spálni, domácej pracovni, v kancelárii vo firme, podniku, ale aj v detskej izbe malého školáka. Mapa je vyrobená z niekoľkých drevených častí, z ktorých každá je ručne opracovaná. Hovoríme tak o poctivo vyrobenom, luxusnom interiérovom doplnku, v ktorom je možné vybrať si z viacerých farieb dreva, ako aj rôznych rozmerov (od 100 cm x 60cm  až po 300 cm x 175 cm). Ide o skvelý osobny darcek pre muza, ktorý zapasuje do jeho životného štýlu. Stačí ak kliknete na príslušný odkaz, zvolíte farbu a veľkosť a o pár dní sa môže váš obdarovaný tešiť z krásneho a najmä originálneho darčeka.
 

#TOP 2 Darček kancelársky kožený SET – luxusné darčeky pre mužov - darček pre šéfa, otca, kolegu

darčeky pre mužov luxusné darcek pre sefa

Všetky luxusné darčeky pre mužov z tejto kategórie sú vyrábané z kvalitného dreva a prvotriednej 100% syntetickej kože, všetko ručne a poctivo šité a spracované HAND MADE výrobou. Jedinečný dizajn kože s drevom pôsobí maximálne noblesne - tip na luxusný darček pre muža, doplnok do kancelárie či pracovne. Tieto sety a doplnky pôsobia luxusne a vkusne vďaka použitiu prvotriednych materiálov pri výrobe a sú teda vhodným ako darček pre šéfa, otca, kolegu, alebo starého otca. Určené pre každého muža, ktorý má rád poriadok a potrpí si na aby to aj nejako vyzeralo! Kancelársky set či doplnky do kancelárie rozhodne pomôžu udržať organizovaný poriadok na stole a pritom vyzerajú efektne a vkusne!

 

#TOP 3 Darček luxusný whiskey SET – exkluzívny darček pre muža k 30, 40, 50 či 60 narodeninám

darcek pre chlapa tipy na darceky muzi chlapi

Luxusné darčeky ako sklenené whiskey sety, alebo poháre - tip na darček pre muža k 30, 40, 50 či 60 narodeninám. Doplnky ktoré spravia zo servírovania whisky, alebo burbónu zážitok! Štýlové a elegantné sety a vínne či whiskey elementy v krásnom prevedení - jedinečný doplnok do každej domácnosti, pracovne, domáceho baru či na chatu ako vkusný a exkluzívny vianočný dar pre náročných. Venujte darček pre priateľa, otca alebo syna, alebo ako tip na darček na narodeniny pre šéfa, kolegu, alebo priateľa v podobe krásneho drink setu, alebo poháre či doplnky k servírovaniu alkoholu či vína. Rozhodne dar, ktorý bude mať svoje čestné miesto v každej pracovni, kancelárii či doma v poličke na alkohol.
 

#TOP 4 Darček mini chladnička PLECHOVKA – super nápad na darček pre chlapa, manžela, partnera

darcek pre manzela chlapa muza darceky

Nápaditá a vtipná mini chladnička na nápoje v tvare plechovky, na plechovky, alebo fľašu alkoholu a je priam stvorená ako darček pre chlapa k narodeninám, ktorý je cool a s týmto mini barom poteší priateľov, kolegov, alebo aj rodinu. Chladnička v tvare plechovy sa bude dobre vynímať napríklad v bare, reštaurácii, alebo sa hodí aj do karavanu, alebo auta, pretože je prenosná. Čo môže byť lepšie ako keď majú muži pánsku jazdu, alebo idú chatu a vonku je horúco a po príchode na chatu vytiahnete z tejto chladničky božsky vychladené pivečká, alebo fľašu whiskey a k tomu chladené nealko :) Toto je určite super nápad na darček pre brata, muža, priateľa, alebo pre partiu kamarátov.

#TOP 5 Darček Plavky Borat – sexi vtipný darček pre muža, priateľa, kamaráta

vtipny darce pre priatela muza chlapa kolegu kamarata

Sexi vtipný darček pre muža, priateľa, kamaráta, ale aj ako žartovný dar nastávajúcemu ženíchovi na rozlúčke so slobodou, alebo ako narodeninový dar pre kamaráta - Plavky borat mankini. Tieto unikátne boratovske plavky nikto neprehliadne. Váš partner, brat alebo kolega bude vždy stredobodom pozornosti, nikto ho na kúpalisku, alebo pri mori neprehliadne :) Skvelý nápad pre všetkých bláznivých ľudí s dávkou guráže si ich obliecť:)

 

#TOP 6 Darček Tetovacie rukávy - darček na vianoce pre muža, darček pre priateľa

darček na vianoce pre muža

Ďalším skvelým tipom na darček pre muža môže byť aj naša  „vychytávka“ v podobe tetovacích rukávov. Tie sú vyrobené z hi-tech materiálu nylónu a spandexu, ktorý imituje farbu ľudskej pleti a podobá sa dámskym pančuchám. Práve to spôsobuje, že tetovanie dokonale prilne na kožu človeka a vyzerá ako skutočné. Výhodou je obmena tetovacích vzorov, vďaka čomu sa mu tetovanie nikdy nezunuje. Možno že nepôjde o ideálny darček pre muža k 50, no je vhodný pre muža - teenagera, ako aj všetkých tých, ktorý by si chceli vyskúšať, aký pocit je mať na ruke tetovanie, hoci aj falošné. 
 

#TOP 7 Darček LANGIE - hlasový prekladač - tip na darček pre otca, muža, vianočné darčeky pre mužov

darček pre otca muza brata starkeho

Jazyková bariéra? Žiadny problém. O všetko sa postará digitálny tlmočník LANGIE, ktorý vášmu obdarovanému otvorí celkom novú bránu do sveta. Nie len že zabezpečí preklad do 53 jazykov, dokonca je po novom už aj plnohodnotným turistickým sprievodcom. Langie je ideálnym darčekom pre muža - cestovateľa, ale tiež pre každého, kto odchádza za prácou do zahraničia (darček pre otca). Nápomocný je aj v prípade, ak potrebujete vybaviť online hovor so zahraničným partnerom. Okrem WiFi siete spolupracuje s mobilnou 3G/4G sieťou za pomoci Langie SIM kariet, ktoré si tak isto môžete zakúpiť v našom eshope cool-mania.eu. Vhodný je ako darček pre kamaráta, darček pre muža na Vianoce, ale tiež ako darček pre otca, pre ktorého dokáže byť štúdium nového jazyka obzvlášť náročné. Prekladač Langie disponuje mnohými funkciami. 

#TOP 8 Darček Falošné ľadové kocky 100ks - darček pre mužov pivárov, vinárov aťd

tip na darček pre muža muzov chlapa darceky

A pri zariaďovaní interiéru nemôžme zabudnúť na tento originálny darček pre mužov vinárov, pivárov aťd. - Exkluzívne, elegantné, umelé ľadové kocky 100ks ktoré sú na nerozoznanie od pravých. Týmto darčekom pre priateľa, frajera, otca spravíte trefu do stredu terča! Umelá akrylová kocka ľadu do nápojov či ako dekorácia mís (nádob) so šampanským predstavuje ideálne riešenie pre každého, kto vytvára rôzne prezentácie nápojov, kde reálny ľad nemá svoje miesto. Ak potrebujete naaranžovať elegantné zátišie či zaujímavý vzhľad drinku, Umelé ľadové kocky sú tie pravé pre vás. Falošné ľadové kocky pôsobia očarujúco, ako dekorácia či doplnok každej párty. Originálny a štýlový darček pre muža, ktorý zaiste ocení váš výber a určite hneď tento skvelý a hlavne praktický darček odskúša.
 

#TOP 9 Darček whiskey Smoker kit – exkluzívny darček pre moderného muža

osobny darcek pre muza luxusny darceky pre chlapa muza

Tento darček by mal byť must-have výbava každého milovníka kvalitnej whiskey. Krásny a štýlový darček pre vášho manžela, otca, starého otca, alebo šéfa, skrátka pre každého muža. Jednoduchý spôsob, ako urobiť každý pohár jedinečným a sofistikovaným. Vďaka modernému a odolnému dizajnu sa ľahko používa a pomocou nej sa môže stať každý prémiovým domácim barmanom. Štyri rôzne drevené štiepky dodávajú hĺbku a chuť, vďaka čomu môžete v každom nápoji zažiť prirodzený dym z dreva. Udiareň je vhodná aj na vaše koktaily, víno, alebo kulinárske umenie. Viečko môžete darovať milovníkovi whisky, určite sa stane výborným spoločníkom. Tak už viac nerozmýšľajte a obdarujte Vášho blízkeho týmto luxusným a pravým pánskym darčekom.
 

#TOP 10 Darček Univerzálna USB smart pumpa - darček pre otca, manžela, darčeky pre mužov do auta

Darček pre manžela

Skutočný muž má rád veci pod kontrolou a v prípade poruchy je pripravený rýchlo a efektívne zasiahnuť. Práve preto by v povinnej výbave každého muža nemala chýbať kvalitná pumpa. Nebavíme sa však o pumpe, pri ktorej mu počas nafukovania narastú svaly. Tá naša prichádza s inteligentným smart riešením, je plne elektrická, vzduchová, ovládaná LED displejom a vďaka svojím rozmerom aj plne prenosná, kdekoľvek na cestách. Mimo iného je ľahko nabíjateľná, či už prostredníctvom pribalenej externej nabíjačky, alebo cez USB či DC zapaľovanie priamo v aute. Tento náš tip na darček pre muža je vhodný ako výbava pre automobil, motorku, bicykel, ale aj nafukovačku. Ideálny ako darček pre otca, darček pre priateľa, či darček pre manžela. Poteší jednoducho každého chlapa, ktorý trávi väčšinu svojho času na cestách.

 

#TOP 11 Darček Svalový stimulátor EMS - darčeky na vianoce pre mužov, darček k narodeninám pre muža

darček pre priateľa

Pokiaľ sa chystáte obdarovať muža, ktorý túži po krásnom vypracovanom tele, našli ste mu v tejto chvíli ideálny darček. Možno má len málo času, sedavú prácu, alebo ho cvičenie v posilňovni jednoducho nebaví. Tak či onak, náš svalový stimulátor EMS mu pomôže dostať sa do formy. Tento originálny darček pre priateľa ocenia všetci muži bez ohľadu na úroveň kondície. Či už hľadáte darček pre otca s pivným bruškom, pre aktívne športujúceho manžela na zintenzívnenie tréningu, alebo pre priateľa, ktorý by chcel vyformovať postavu s minimálnym úsilím, ste na správnej adrese. Nenápadne si schová stimulátor pod oblečenie, stlačením aktivuje a nechá pracovať počas šoférovania, čítania, či sledovania TV.  Ocenia ho aj starší muži, ktorí sa ťažšie dostávajú do formy a pri bežnom cvičení v posilňovni sú obyčajne náchylnejší k svalovým zraneniam. Preto môže byť EMS stimulátor skvelý darček pre muža k 40, darček pre muža k 50, alebo darček pre muža k 60 narodeninám
 

#TOP 12 Darček Šatky na tvár a hlavu - vtipné darčeky pre mužov, darcek pre priateľa

darček pre kamaráta

Ochrana tváre sa stala akýmsi novým štandardom, no okrem ochrannej funkcie netreba zabúdať ani na imidž. Na ten si okrem žien, potrpia dnes už aj páni. Ak hľadáte darček pre muža, ktorý je milovníkom filmov či zvierat, kúpou šatky s daným motívom rozhodne nič nepokazíte. Využiť ju dokáže počas turistiky, športu ale aj pri bežných nákupoch v potravinách. Šatky sú vyrobené zo 100% polyesteru, vďaka čomu dokonale zachytávajú nečistoty a škodliviny z vonkajšieho prostredia efektívnejšie ako iné materiály. Okrem ochrannej funkcie ide aj o imidžový a najmä vtipný darček pre muža, s ktorým bude na verejnosti neprehliadnuteľný.

#TOP 13 Darček USB kľúče pre muža - darček na vianoce pre muža, darceky pre muzov originalne

darceky pre muzov originalne

Ďalším skvelým tipom na darček pre muža je aj USB kľúč s originálnym prevedením. U nás ich nájdete hneď niekoľko, od vtipných až po tématické. Obdarovať ním môžete brata, priateľa, manžela, otca, strýka, švagra, kamaráta, zamestnanca či obchodného partnera. Jednoducho kohokoľvek a pri akejkoľvek príležitosti. Je jedno či hľadáte darček na 50 pre otca, valentinsky darcek pre muza, alebo darček pre muža na Vianoce. USB kľúč využijú kedykoľvek. Môžu si ho pripnúť na kľúče a štýlovo prenášať dáta medzi rôznymi zariadeniami. Originálne a účelové, čo poviete?

 

#TOP 14 Darček Kamery do auta - darceky pre muzov originalne, darčeky pre mužov do auta

 darček k narodeninám pre muža chlapa otca brata kamarata

Skvelý darček k narodeninám pre muža? Opäť zásah do čierneho. Kamera s GPS, 4K rozlíšením, duálnym objektívom je snom azda každého muža s vlastným automobilom. Zaznamenáva pohyb auta a udržiava ho pod dohľadom 24 hodín denne. Zaručená bezpečnosť, ktorá napomáha pri dokazovaní poistných udalostí a slúži aj ako čierna skrinka pre záznam GPS súradníc. Na výber máme niekoľko skvelých modelov, no ak ste sa v predchádzajúcich vetách stratili v odborných pojmoch, zavolajte nám a my vám s výberom radi pomôžeme :) Kamera je vhodná ako darček pre otca na Vianoce, alebo osobny darcek pre muza - autíčkára. Ale vlastne je to aj darček pre celú rodinu, lebo nikdy neviete čo sa môže stať a vždy je dobré mať dôkaz o tom kto pochybil, alebo čo sa vlastne na ceste stalo.

 

#TOP 15 Darček Masážna vibračná pištoľ - tip na darček pre muža na dokonalé uvoľnenie tela 

darček pre muža k 60 narodeninám 

Fyzická a mentálna záťaž so sebou prináša viacero problémov, medzi ktoré obyčajne patrí aj stuhnuté svalstvo. Masérov je síce na svete dosť, no žiadneho z nich si so sebou domov či na cesty nevezmete. A práve tu nastupuje na scénu náš šikovný pomocník - Masážna vibračná pištoľ. V prípade že hľadáte darček pre muža s fyzicky náročnou prácou, športovca, alebo kohokoľvek kto má rád uvoľnenie v podobe masáže, tento darček si okamžite zamiluje. 5 úrovní rýchlostí a 5 masážnych hlavíc, dokonale uvoľní napätie v tele a poskytne hlbokú upokojujúcu masáž. Masážna pištoľ predstavuje tiež vhodný tip na darček pre muža k 60, 50, 40, 30 keďže svalstvo rokmi chabne a je preto potrebné venovať mu zvýšenú starostlivosť.

 

#TOP 16 Darček Vyhrievané veci na telo - vianočné darčeky pre mužov, skvelý darček pre otca

vianočné darčeky pre mužov vianočný darček pre muža, otca, starého otca

Len si to predstavte. Vonku mrazivý chlad a mínusové teploty, no vaše telo je v príjemnom teplúčku. To určite ocení každý zimomravý chlap. Praktický darček pre otca, dedka, manžela, priateľa alebo kohokoľvek koho trápia studené nohy, ruky, či iná časť tela. Doprajte im elektricky vyhrievané vložky do topánok, vyhrievané rukavice, ohrievač krížov alebo teplé vyhrievané ponožky. Ideálny vianočný darček pre muža v chladnom decembrovom období, alebo darček pre otca k narodeninám. S našími vyhrievanými vecami na telo už viac nebude musieť dookola počúvať starú známu vetu: "Poriadne sa obleč".

 

#TOP 17 Darček Magnetické guličky Neocube - darceky pre muzov originalne, darček pre otca

darceky pre muzov originalne

Už ste počuli o magnetických guličkách Neocube? Ešte nie? Tak teraz máte jedinečnú príležitosť. Sada obsahujúca 216 guličiek v priemere 5 mm vyrobených zo špeciálneho materiálu, v rôznych farebných kombináciách je úžasným nástrojom pre rozvoj  fantázie, motoriky a kreativity. Darčeku sa potešia deti, dospelí ale aj starší ľudia. Práve z tohto dôvodu ide o vhodný tip na darček pre muža k 40, darček pre muža k 50, či tip na darček pre muže k 60 narodeninám. Keďže okrem spomínaných funkcií pôsobí aj ako antistresová pomôcka, je vhodným darčekom prakticky pre  kohokoľvek bez vekového obmedzenia. Budete prekvapení, keď ich uvidíte zahĺbených a plne ponorených do vytvárania nových geometrických útvarov. 

 

#TOP 18 Darček Karaoke párty mikrofóny - tip na darček pre muža, objavte v ňom novú superstár

darček pre muža k 40 50 60

Rád si spieva v sprche, v aute alebo si len tak "pohmkáva" na verejnosti? Dovoľte mu prejaviť svoj talent naplno. Darovaním karaoke mikrofónu zistíte, či bude patriť iba k zabaváčom svojich priateľov na chate, alebo oslní aj na väčších pódiách. Tak či onak, zaspievať si obľúbené známe piesne je vždy veľká zábava. Mikrofón disponuje bluetooth reproduktoromdržiakom na telefón s meničom hlasu. Okrem toho má aj LED podsvietenie a podporu micro SD kariet. Ideálny darček pre muža, (darček na 40, 50, 60 pre muža) deti, ale aj kolektív ľudí.

 

#TOP 19 Darček LED svietiaci pásik - darčeky pre mužov do auta, imidžová svetelná dekorácia

darček pre priateľa

Štýlové podsvietenie do auta, izby alebo kdekoľvek do interiéru? Ďalší skvelý tip na darček pre muža, ktorý si potrpí na imidžové veci. S LED pásikom dokáže vytvoriť flexibilné osvetlenie akéhokoľvek tvaru a vložiť ho aj do úzkého priestoru. Pásik je vodeodolný a nespotrebuje veľa energie. Je jednoduchý na inštaláciu a vďaka úspore energie má životnosť až 15 000 hodín. Darčeku sa určite poteší každý chlap, ktorý ma sklon k autám, ale aj domácemu majstrovaniu. Vďaka svietiacemu pásiku vytvorí v priestore celkom novú atmosféru.Vhodný ako darček pre otca, darček pre priateľa, alebo darček pre manžela.

 

#TOP 20 Darček LED svietiace topánky – Zažiar kdeľkovek - darček k narodeninám pre muža, kamaráta

darčeky pre kamaráta

Súčasťou života azda každého mladého človeka je móda. Od výstredného účesu, cez originálne oblečenie až po pohodlnú, štýlovú obuv. Ak už je reč o obuvi, čo by ste povedali na LED svietiace topánky, s ktorými zažiari na každej párty, festivale, alebo len tak na ulici? Coolový darček, ktorý sa dá jednoducho ovládať pomocou mobilného zariadenia cez bluetooth. Stačí ak v aplikácii vyberiete farbu a topánky začnú svietiť vo vami zvolenom farebnom odtieni. Tomuto darčeku sa poteší každý mlady muž, ktorý chce byť jednoducho „cool“. Tenisky sú výborným tipom na darčeky pre mužov na Vianoce, alebo ako darček pre muža k narodeninám, darčeky pre kamaráta.
 

#TOP 21 Darček extravagantné hadie pero – exotický darček pre muža, kolegu, šéfa

darcek pre sefa kolegu kamarata luxusny elegantny seriozny

Exotický a štýlový darček pre mužov - extravagantné a luxusné hadie pero je skutočnou lahôdkou pre milovníkov kaligrafie a ručného písania s perom. Detailné spracovanie spolu s lesklým povrchom zabezpečuje, že pero pôsobí naozaj elegantne a atraktívne. V kombinácii so symbolikou hada a kobry vytvára kaligrafické pero s hadom dokonalú rovnováhu medzi sofistikovaným dizajnom a praktickou funkčnosťou. Exotický a moderný darček pre partnera, šéfa či kolegu, ktorým určite nič nepokazíte :)

 

#TOP 22 Darček antistresová loptička – darček, ktorý poteší každého muža

vtipne darceky pre muzov chlapov muzi vtipny darcek

Tak tento darček hádam ani netreba viac opisovať :)  Na betón poteší každého muža. Antistresová lopta či loptička gumová v tvare ženského prsa je výborným prostriedkom na zmiernenie nervozity a stresu u pánov. Ide o dokonalú imitáciu ženského poprsia. Môžete ju stláčať v rukách ako len chcete. Ak sa skutočne potrebujete zbaviť svojej frustrácie, môžete si ho aj hádzať. Nikto nebude proti a taktiež nikoho nebudete obťažovať. Lopta v tvare prsa má antistresové účinky, dokáže vám uvoľniť sa kedykoľvek, či ste nervózny, alebo sa len necítite práve komfortne. Užijete si s ňou kopec zábavy a vždy budete stredobod pozornosti. Antistresová lopta je príjemná na dotyk a veľkostne výborne zapasuje presne do ruky, ideálny tip na darček pre mužov v každom veku a pre každú príležitosť (narodeniny, meniny, výročia).

 

Toto všetko a ešte oveľa viac nájdete v e-shope www.cool-mania.eu