​Darceky na valentina 2023 ❤️: TOP #20 tipov valentín darček pre partnera

​Darceky na valentina 2023 ❤️: TOP #20 tipov valentín darček pre partnera. Nemáte nápady?? My Vám poradíme valentínske darčeky pre frajerku či frajera. Február... Väčšinou je práve február najchladnejší mesiac v roku - aj keď dakedy nás prekvapí aj miernejšie počasie.  Ale momentálne je vonku veru zima a veľa ľudí si isto želá, aby sa február už skončil. Ale predsa má tento mesiac aj kladnú stránku, niečo nás v tento mesiac zahreje a viete čo to je? No predsa Valentín - sviatok všetkých zaľúbených :)

Každý rok je to rovnaké... prichádza 14. február a zaľúbenci hľadajú darček na Valentína pre svoju drahú polovičku. Chlapi sa trápia s výberom aký darček na valentína pre frajerku kúpiť. Manželia tiež rozmýšľajú aký valentinsky darček pre ženu, ženy sa zas trápia aký darček na valentína pre partnera, manželky si lámu hlavu nad tým aký darček pre muža na Valentína? Proste tento sviatok zamotá hlavu nielen zaľúbencom, alebo mladomanželom. Darčeky na Valentína je veru ťažko vybrať, pretože tu ide o vyjadrenie lásky prostredníctvom darčeka, alebo venovať darček pre radosť našich milovaných a to je ozaj dosť náročné, aby sme zvolili dobre a vybrali tie najvhodnejšie valentínske darčeky.

VALENTINSKE DARCEKY - kompletnú ponuku nájdete priamo: TU 

darčeky na valentína

Keď sa pozrieme do histórie, tak podľa kresťanskej legendy tento sviatok vznikol  v 3. storočí nášho letopočtu, kedy žil svätý Valentín, ktorý bol mučeníkom žijúcim za vlády cisára Claudia II.  Panovník často a rád viedol vojny, ale rímski muži jeho nadšenie nezdieľali a neradi vstupovali do armády. Podľa Claudia bol ich dôvod jednoduchý, pravdepodobne nechceli opúšťať svoje ženy a rodinu, teda ženatých mužov nepovažoval za dobrých bojovníkov. Preto zakázal v celom Ríme všetky zásnuby a sobáše. 

Valentín bol rímsky kňaz, ktorý tajne sobášil zamilované páry, a to aj napriek cisárovmu zákazu. Keď to cisár Claudius zistil, uväznil Valentína a odsúdil ho na trest smrti. A poprava sa konala 14. februára roku 296. Valentín pred svojou smrťou napísal zamilovaný list dcére väzenského dozorcu, do ktorej sa medzičasom zaľúbil. A tak vzniklo prvé valentínske prianie. A až po viac ako 100 rokoch v roku 469, pápež Gelasius ustanovil deň smrti svätého Valentína za pamätný deň na jeho počesť.  A tak sa stal Sv. Valentín patrónom zaľúbených.

A podľa tohto sviatku sa teda stalo zvykom a tradíciou, že každoročne na Valentína 14. februára sa veru nejeden mládenec, zrelý muž a aj starší muži zapotia pri výbere toho správneho valentínskeho darčeka pre svoju milovanú. A nemusíme azda ani pripomínať, že na zohnanie takého správneho darčeka pre ženu na Valentína je poriadne ťažké, pretože ani jedna žena nie je rovnaká a ku každej treba pristupovať jednotlivo a treba si dať záležať pri výbere valentínskych darčekov. Že sa nám to ľahko hovorí? Veď Valentín je už za dverami, vlastne dokonca pred dverami, a keď ste takí múdri tak poraďte, čo na Valentína? Ale pravdaže, nech sa páči, máme tu pre vás niekoľko tipov darčeka na Valentína. A ak ste fanúšikmi internetového nakupovania namiesto úporného zháňania a behania po obchodoch, tak hor sa do toho tu sú naše tipy Valentínskych darčekov.

Tipy na Valentínsky darček pre ženu

#1 darček 24K zlatá ruža - dokonalý Valentínsky darček pre ženy

darček na valentína ruža pre ženu

Zlatá ruža jedinečná a večná, ako láska! Či už na narodeniny, alebo ako darček na Valentína či výročie svadby, alebo len tak z lásky pre vašu milovanú polovičku, prečo nedopriať svojej milovanej dokonalý romantický darček? Táto jediná živá zlatá ruža je ponorená do 24 karátového zlata, zvýrazní vašu lásku a poteší milovanú polovičku alebo ženu vášho života. Elegantne spracovaná zlatá ruža tak, aby vyzerala nádherne aj realisticky. Aj keď živé ruže zvädnú a zoschnú, táto skutočná ruža máčaná v 24k zlate vydrží navždy a je vhodnou poctou vašej vzájomnej lásky. Večná ruža - nikdy nezvädne a nepotrebuje vodu, skutočne romantický darček, ktorý ohromí každého, perfektné na výročia, svadby, narodeniny či ako darček z lásky na valentínsky sviatok.

 

#2 darček USB kľúče - šperky - darček na Valentína pre ženu

darček na valentína pre ženu

 

Tak tento exluzívny šperkový USB kľúč je nepochybne najlepší tip na na Valentínsky darček. Prekrásne a precízne vypracovaný šperk s bohato ozdobeným kamienkami drahokamov, ktorý v sebe ukrýva 16 GB úložný priestor pre filmy, fotky a dokumenty. Týmto darčekom isto nič nepokazíte, keď ho venujete ktorejkoľvek žene, pretože tento šperk je nielen krásny ako vaša polovička, ale vovnútri je ukrytý USB kľúč. Tento darček je vhodný úplne pre všetky ženy, veď je to prekrásny šperk a ten poteší každú ženu. Luxusný USB kľúč ako šperk odporúčame ako darček TOP 1, lebo je vhodný aj ako darček na Valentína, valentínsky darček pre ženu, darček na valentína pre frajerku, alebo ako darček z lásky či ako darček len tak pre radosť pre každú ženu :)

 

#3 darček Vyhrievaný vankúš SRDCE - plyšový a voňavý darček pre ženu na Valentína

darček na valentína pre ženy - vankus srdce

A toto je milý a nežný darček na Valentína 4v1 - plyšový, v tvare srdca, hrejivý a voňavý :) Výborný tip na valentínsky darček, ktorý milovanú polovičku nielen poteší ale aj zahreje a uvoľní, zmierni napätie a stuhnuté svaly krčnej chrbtice alebo zmierni nepríjemné bolesti počas ženských každomesačných dní, stačí vankúšik nahriať v mikrovlnke a priložiť na šiju, chrbát, bruško či kríže. Ohrievaci vankus je skvelý darček, nielen počas chladných dní. Vankúš nielen zahrieva, ale aj príjemne vonia, pretože je plnený ľanovými semiačkami a levanduľou. Vyhrievací vankúš v tvare srdca - termoterapia, ktorá pôsobí relaxačne a uvoľňujúco.  Vyhrievaný vankúš je vhodný aj na zahriatie studených rúk alebo pomôže poskytnúť príjemné teplo a pohodlie doma aj počas cestovania. 
 

#4 darček HIPPSY - vec drieku - darčeky na Valentína pre ženy

darček pre ženudarček na valentína pre frajerku darček na valentína pre manželku

A sme opäť pri chladnom počasí a pri februári. Keďže Valentínsky darček sa venuje v mesiaci keď je zima a mráz, tento darček pre ženu je akurát vhodný na Valentína. Tento módny doplnok a zároveň užitočný darček pre ženy - vyhrievací pás Hippsy, uvíta istotne každá žena. Neustále počujete ako si vaša partnerka sťažuje, že jej je chladno na kríže? A pritom aj tak nepočúva vaše dohováranie, že si má dať aspoň mikinu okolo pása, však? Takže týmto darčekom na valentína nič nepokazíte, práve naopak, vaša milovaná polovička sa poteší ako dbáte o jej zdravie a ocení aj to, že tento darček je dokonca v štýlovej farbe. Keďže v našom e-shope ponúkame Hippsy od veľkosti XS až po XXL a v rôznych farebných prevedeniach, je teda tento štýlový doplnok k outfitu výborným darčekom pre ženy na Valentína. Hippsy - Vec drieku je nový ohrievač krížov, ktorý počas chladnejších dní ochráni driek a kríže.

 

#5 darček Multifunkčný čistič pleti 7 v 1 - darček pre krásnu a zdravú pleť

valentinsky darcek pre zenu

Multifunkčný čistič pleti 7 v 1 patrí nepochybne medzi tipy na Valentínsky darček. Je to vynikajúci kozmetický prístroj pre dokonalú pleť. Prístroj čistí póry do hĺbky, stimuluje kožné svaly pre spevnenie pokožky, masíruje kožné bunky, odstraňuje tmavé škvrny, podporuje tvorbu kolagénu, ničí baktérie a akné a pozor dámy, vyhladzuje vrásky! Multifunkčný čistič je nevyhnutný doplnok pre zdravú pleť, pretože vysoko efektívne ošetruje pleť a zlepšuje kvalitu pleti a pomáha udržovať ju zdravú a krásnu. Vskutku multi beauty zariadenie, ktoré je ako stvorené pre hýčkanie ženy, čiže ak vyberiete tento valentínsky darček pre ženu, Vaša nežná polovička bude nadšená :)

#6 darček LED ultrazvukový masážny prístroj - darček, ktorý zoštíhľuje

tip na darčeky na valentina

A je tu ďalšia šikovná vecička. LED ultrazvukový masážny prístroj ako darček k Valentínovi pre ženy. Tento jedinečný a úžasný prístroj je prenosný a teda plne použiteľný na domáce použitie, a každá žena ho môže používať kdekoľvek a kedykoľvek. Úžasný. malý a ľahko spratný aj do kabelky, poteší všetky ženy a je teda vhodný ako tip na valentínsky darček pre ženu. Pravidelným používaním prístroja sa môže dosiahnuť skutočná a trvalá strata hmotnosti, ktorá pretrváva naďalej počas stáleho používania, rovnako ako aj zoštíhľujúci efekt pre vytvarovanie perfektných kriviek tela. Vaša partnerka či manželka si ho môže vziať na dovolenku či na výlet, a tak nevymešká ani jeden deň, aby si s ním mohla udržiavať svoju postavu a byť fit. Alebo môže poprosiť manžela či partnera, alebo sa on sám ponúkne, že spraví masáž :)

#7 darček Svalový stimulátor EMS - darček, ktorý pomôže vytvarovať postavu

valentín darček pre ženu

Svalový stimulátor ako darček na valentína pre frajerku, alebo manželku poteší nielen aktívne fitness milovníčky, ale aj všetky ženy, ktoré v tejto uponáhľanej dobe nič nestíhajú. A práve preto je toto zariadenie vhodné ako tip na valentínsky darček. Tento svalový formovač prináša veľkú výhodu, že je to úplne bez námahy, jednoducho stačí zapnúť svalový formovač a relaxovať. Postačí používať svalový formovač len 30 minút denne po dobu 3 po sebe nasledujúcich mesiacov popri zdravej životospráve a výsledky sa dostavia, krásne bruško už za pár mesiacov. A formovač svalov ako valentínsky darček pre ženu dokonale poslúži na tréning a zlepšovanie postavy práve počas virálnych sezón, keď nie je ani možné zacvičiť si do posilňovne, takže je to úžasne pohodlné nechať pracovať prístroj za nás a úplne bez námahy v pohodlí domova.

#8 darček EMS stimulátor- darček pre pevné ženské tvary

darček pre frajerku

EMS Stimulátor na vytvarovanie bokov a pevného zadočku, ktoré pomôže spevniť kritické ženské partie. Tento skvelý darček na valentína pre priateľku či darček na Valentína pre manželku je cvičebná pomôcka, ktorú môžete využiť kdekoľvek chcete. V kancelárii, doma, pri práci v záhrade. Stimulátor EMS skryjete pod šaty a nikto nebude mať ani potuchy, že pracujte na krásnych ženských krivkách. Darček k Valentínovi, ktorý pomôže spevniť kritické ženské partie. Milé dámy! Spevnite zadoček, zúžte si boky úplne bez námahy, len nosením stimulátora a doprajte si konečne menšiu konfekčnú veľkosť, po ktorej už tak dlho túžite. Potešíte tak nielen seba ale aj mužské oko ;)

 

#9 darček Vyhrievací pás na kríže - pre uvoľnenie stuhnutých svalov a bolesti

darček pre ženu na valentina

Tento vyhrievací pás je ľahký a prenosný a tým pádom je super vhodný na turistiku, šport alebo len tak na všedný deň. Výborný nápad na tip na valentínsky darček. Vyhrievací pás je priam nenahraditeľný spoločník na chladné zimné dni, keď sa pohodlne usadíme do kresla pred telku popíjajúc teplý čaj, a zároveň cítime príjemné teplo z výhrevného infračerveného pása. Pás vyrába infračervené vlnové dĺžky pri vytváraní tepla, ľahko sa absorbuje ľudským telom, podporuje krvný obeh, posilňuje imunitný systém. Horúca terapia na úľavu od bolesti, vstavaná tepelná podložka poskytuje ultrakompaktné teplo pre bolesti chrbta, bolesti svalov, úľavu kĺbov a pri poraneniach. Tento ohrievač krížov bude určite skvelý darček k Valentínovi pre ženy.

#10 darček Masážna LED kefa na vlasy - pre krásne a zdravé vlasy

 
darcek pre manzelku k valentinu
 
Masážna LED kefa na vlasy je výborný tip na valentínsky darček pre ženu. Tento darček udrží vlasy zdravé a krásne, pretože lieči vlasy aj pokožku hlavy. Prenosná laserová LED infračervená elektrická masážna kefa na vlasy proti vypadávaniu vlasov a pre zdravý lesk. Nový laserový masážny prístroj na obnovu rastu vlasov používa najnovšiu laserovú jemnú technológiu (650 nm) s micro-prúdom a vysokým výkonom LED svetelnej terapie. Vlasy budú zdravšie, a tým sa zabráni ďalšiemu vypadávaniu vlasov a zároveň sa stimuluje rast vlasov. Užitočný darček pre každú ženu, teda páni, keď už neviete aký darček na valentína vybrať, stavte na klasiku, vlasy sú okrasou každej ženy, a určite bude vaša manželka či partnerka nadmieru spokojná s výberom darčeka, ktorý sa dokonca dá používať priamo v pohodlí domova. 

#11 darček 7 v 1 ultrazvukový masážny prístroj - darček pre ženy na vytvarovanie postavy

tipy na darčeky pre ženy
 
Zdravie, krása, pevné štíhle telo... že to je sen? A nedá sa chodiť do fitka či na plaváreň alebo ku kozmetičke? Nevadí... tento ultrazvukový galvanický fotón EMS zoštíhľujúci masážny prístroj je multifunkčné zariadenie 7 v 1 !  Tento prístroj je dobrý nápad na darček na Valentína pre ženy. Má 7 funkcií - masírovanie tela, infračervená terapia teplom, galvanické skrášľovanie, anticelulitídny efekt, fotónovú rejuvenizáciu, zoštíhlenie tela a napínanie pokožky. Je to účinný ultrazvukový masážny prístroj na skrášlenie tváre a tela, omladenie pleti a má mini a štýlový vzhľad, je pohodlný na prenášanie a má jednoduché použitie. Multifunkčný masážny prístroj ako darček k 50 narodeninám pre ženu, alebo ako darček pre mamu, pre setru či priateľku. Tento massager určite patrí medzi valentínske darčeky pre ženy.
 

Tipy na Valentínsky darček pre muža

 

#TOP 1 Darček 3D drevené mapy na stenu - originálny darček pre muža

Darček pre muža  darčeky pre mužov

TOPKA !!! 3D drevená mapa na stenu je zaručene voľbou číslo 1tip na darček na valentína pre muža, a to hlavne pre mužov, ktorí majú kvalitný vkus pre interiérový dizajn. Obraz mapa sa krásne vyníma v spálni, domácej pracovni, v kancelárii vo firme alebo v podniku. Mapa je vyrobená z niekoľkých drevených častí, z ktorých každá je ručne opracovaná. Hovoríme tak o poctivo vyrobenom, luxusnom interiérovom doplnku, v ktorom je možné vybrať si z viacerých farieb dreva, ako aj rôznych rozmerov (od 100 cm x 60cm  až po 300 cm x 175 cm). Ide o skvelý darček pre muža na Valentína, ktorý zapasuje do jeho životného štýlu. Stačí ak kliknete na príslušný odkaz, zvolíte farbu a veľkosť, a o pár dní sa môže váš milovaný tešiť z krásneho a najmä originálneho darčeka.
 

#TOP 2 Darček WHISKEY SET - luxusná karafa na whisky + 2 poháre na drink

darček na valentína pre mužov

Prekrásny, luxusný, štýlový a originálny darček na Valentína pre každého, kto miluje vychutnávať drink v elegantom štýle... Prekvapte Vašu milovanú polovičku, či rodinu a ohúrte priateľov týmto luxusným setom v tvare diamantu. Luxusný sklenený whiskey set na drevenom podnose + poháre + ľadové kamene, ktorý spraví zo servírovania whisky, alebo burbónu zážitok! Súčasťou setu je aj lievik, sklenená zátka na karafu, nerezové kliešte na ľad, či ľadové kamene do nápojov a 9 kusov ľadových kameňov vo vrecku. Karafa a poháre sú vyrobené z kryštálovo čistého, odľahčeného, tvrdeného skla. Podstavec je vyrobený z prvotriedneho lakovaného dreva, na ktorý sa do stredu umiestni karafa a po bokoch je miesto pre dva poháre, ktoré su jemne dizajnovo naklonené. Perfektný darček do obývačky, kancelárie, klubovne či do baru alebo vínnej pivnice. 

 

#TOP 3 Darček Pre vinárov - Exkluzívne darčeky - darček pre mužov vinárov

tip na darček na valentína pre muža

 

A keď sme už pri zariaďovaní interiéru, nemôžme zabudnúť na tento originálny darček na Valentína pre mužov vinárov - Exkluzívne, elegantné a luxusné vínne sety, dekantéry, elektrické otvárače, aerátory, ľadové kocky alebo darčekové kufríky pre fanúšikov dobrého a kvalitného vína. Týmto darčekom na Valentína spravíte trefu do stredu terča! Skvostná chuť vína nespočíva len v jeho ročníku a kvalitnej odrode. Neodmysliteľnou súčasťou pre zvýraznenie správnej chute a vône vína je jeho servírovanie a nalievanie do čaše. Originálny a štýlový darček pre muža na Valentína, ktorý zaiste ocení váš výber a určite hneď darček oskúša na kvalitnom víne a oslávite sviatok Valentína vo dvojici v krásnej romantickej atmosfére :)

 

#TOP 4 Darček Levitujúce predmety - originálne darčeky pre mužov

 
darček na valentína pre frajera
 

Hľadáte niečo skutočne originálne? Darček pre muža, ktorým sa bude môcť pochváliť svojím známym, kolegom alebo rodine? S našim levitujúcim doplnkom do interiéru sa mu to s veľkou pravdepodobnosťou podarí. Ohúriť ho môžete vznášajúcou sa nočnou lampou, glóbusom, kvetináčom, reproduktorom, alebo reklamnou plošinou, na ktorej dokonale vynikne akýkoľvek predmet. Tento originálny interiérový doplnok dodá nový rozmer jeho kancelárii, domu či bytu a to nezávisle od toho, kde si ho umiestni. Ak hľadáte nezvyčajné, futuristické či high-tech darčeky na valentína pre muža, levitujúci predmet je skvelým darčekom, na výber máte niekoľko rôznych modelov a farebných odtieňov.

 

#TOP 5 Darček LANGIE - Digitálny hlasový tlmočník - tip na darček pre muža cestovateľa

 
valentín darček

Jazyková bariéra? Žiadny problém. O všetko sa postará digitálny tlmočník LANGIE, ktorý vášmu obdarovanému otvorí celkom novú bránu do sveta. Nielen, že zabezpečí preklad do 53 jazykov, dokonca je po novom už aj plnohodnotným turistickým sprievodcom. Langie je ideálny  valentínsky darček pre muža  - cestovateľa, ale tiež pre každého, kto odchádza za prácou do zahraničia. Pomôže aj v prípade, ak potrebujete vybaviť online hovor so zahraničným partnerom. Okrem WiFi siete spolupracuje s mobilnou 3G/4G sieťou za pomoci Langie SIM kariet, ktoré si tak isto môžete zakúpiť v našom eshope cool-mania. Vhodný je ako darček na valentína pre partnera, darček na valentína pre frajera alebo manželaLANGIE disponuje mnohými funkciami., ak by ste mali záujem dozvedieť sa viac, kliknite na nasledujúci odkaz. 

#TOP 6 Darček Univerzálna USB smart pumpa - darček pre manžela

 
valentinske darceky pre muza

Skutočný muž má rád veci pod kontrolou a v prípade poruchy je pripravený rýchlo a efektívne zasiahnuť. Práve preto by v povinnej výbave každého muža nemala chýbať kvalitná pumpa. Nebavíme sa však o pumpe, pri ktorej mu počas nafukovania narastú svaly. Tá naša prichádza s inteligentným smart riešením, je plne elektrická, vzduchová, ovládaná LED displejom a vďaka svojím rozmerom aj plne prenosná, kdekoľvek na cestách. Mimo iného je ľahko nabíjateľná, či už prostredníctvom pribalenej externej nabíjačky, alebo cez USB či DC zapaľovanie priamo v aute. Tento náš tip na valentínsky darček je vhodný pre automobil, motorku, bicykel, ale aj nafukovačku. Ideálny ako darček pre muža na Valentína, poteší jednoducho každého chlapa, ktorý trávi väčšinu svojho času na cestách.

#TOP 7 Darček Svalový stimulátor EMS - darček pre vyformovanie postavy

 
darček pre muža na Valentína

Pokiaľ sa chystáte obdarovať muža, ktorý túži po krásnom vypracovanom tele, našli ste mu v tejto chvíli ideálny darček. Možno má len málo času, sedavú prácu, alebo ho cvičenie v posilňovni jednoducho nebaví. Tak či onak, náš svalový stimulátor EMS mu pomôže dostať sa do formy. Tento originálny darček na Valentína ocenia všetci muži bez ohľadu na úroveň kondície. Či už hľadáte darček na valentína pre partnera s pivným bruškom, pre aktívne športujúceho manžela na zintenzívnenie tréningu, alebo pre priateľa, ktorý by chcel vyformovať postavu s minimálnym úsilím, ste na správnej adrese. Nenápadne si ho schová pod oblečenie, stlačením aktivuje a nechá pracovať počas šoférovania, čítania, či sledovania TV. Tento darček k Valentínovi ocenia aj starší muži, ktorí sa ťažšie dostávajú do formy a pri bežnom cvičení v posilňovni sú obyčajne náchylnejší k svalovým zraneniam.

 

#TOP 8 Darček Šatky na tvár a hlavu - vtipné darčeky pre mužov

 
valentínsky darček pre mužov

Ochrana tváre sa stala akýmsi novým štandardom, no okrem ochrannej funkcie netreba zabúdať ani na imidž. Na ten si okrem žien, potrpia dnes už aj páni. Ak hľadáte darček pre muža, ktorý je milovníkom filmov či zvierat, kúpou šatky s daným motívom rozhodne nič nepokazíte. Využiť ju dokáže počas turistiky, športu ale aj pri bežných nákupoch v potravinách. Šatky sú vyrobené zo 100% polyesteru, vďaka čomu dokonale zachytávajú nečistoty a škodliviny z vonkajšieho prostredia efektívnejšie ako iné materiály. Okrem ochrannej funkcie ide aj o imidžový a najmä vtipný darček pre muža, s ktorým bude na verejnosti neprehliadnuteľný.

 

#TOP 9 Darček Tetovacie rukávy - originálny a vtipný darček pre muža

 
originalne darceky na valentina

Ďalším skvelým tipom na Valentínsky darček pre muža môže byť aj naša „vychytávka“ v podobe tetovacích rukávov. Tie sú vyrobené z hi-tech materiálu nylónu a spandexu, ktorý imituje farbu ľudskej pleti. Tetovanie dokonale prilne na kožu človeka a vyzerá ako skutočné. Výhodou je obmena tetovacích vzorov, vďaka čomu sa mu tetovanie nikdy nezunuje. V našom e-shope máte na výber mnoho tattoo rukávov, ako napríklad AC/DC, Tribal tattoo, Eagle, Tiger, Indian alebo Old school a iné. Tento darček na valentína pre muža bude isto nielen originálny, ale aj zábavný a je vhodný pre všetkých tých mužov, ktorí by si chceli vyskúšať, aký pocit je mať na ruke tetovanie, hoci aj falošné :)

 

#TOP 10 Darček USB kľúče pre muža - štýlový a užitočný darček pre muža

valentínske darčeky

Ďalším skvelým tipom na darček pre muža k Valentínskemu sviatku je aj USB kľúč s originálnym prevedením. U nás ich nájdete hneď niekoľko, od vtipných až po tématické. Obdarovať ním môžete svoju polovičku - manžela či partnera, tento USB kľúč určite patrí medzi valentínske darčeky pre muža. USB kľúč využije kedykoľvek, môže si ho pripnúť na kľúče a štýlovo prenášať dáta medzi rôznymi zariadeniami. Na výber máte napríklad USB kľúč v tvare motorky, fotoaparátu, zlatej tehly alebo lebky a iné. Originálne a účelové, čo poviete? USB kľúč pre muža - U nás nájdeš na výber rôzne USB flash disky vhodné ako darček na Valentína pre mužov.

 

#TOP 11 Darček Kamery do auta - darčeky pre mužov do auta

 
darcek na valentina pre partnera

Skvelý tip na Valentínsky darček pre chlapa? Opäť zásah do čierneho. Kamera s GPS a Full HD rozlíšením + nočné videnie je snom azda každého muža s vlastným automobilom. Kamera aznamenáva pohyb auta a udržiava ho pod dohľadom 24 hodín denne. Zaručená bezpečnosť, ktorá napomáha pri dokazovaní poistných udalostí a slúži aj ako čierna skrinka pre záznam GPS súradníc. Kamera je vhodná ako darček na valentína pre partnera alebo ako originálny darček na Valentína pre muža. Na výber máme niekoľko skvelých modelov, no ak ste sa v predchádzajúcich vetách stratili v odborných pojmoch, zavolajte nám a my vám s výberom radi pomôžeme :) 
 

#12 darček Sklenený pohár PENIS - party fun TOP darček pre muža či ženu

darček na valentína pre muža či ženu

A tento vtipný UNISEX darček na Valentína pridávame ako náš posledný tip a treba ho brať s recesiou :) Tento pohár je vhodný pre tých, ktorý berú veci s nadhľadom a pochopia pikantný žartík vo forme erotického darčeka, ktorý je vhodný hlavne na párty, rozlúčku so slobodou, na svadobnú after párty alebo ako darček na narodeniny alebo na súkromný večierok pre dvoch. Urobte z vašej párty nezabudnuteľný zážitok vďaka veselému kokteilovému poháru v tvare penisu. Osviežte pohár drinkami tých najrôznejších farieb, prípadne ozdobte slamkou na pitie a závaba je dokonalá. Skvelé pre dezerty, koktaily, víno a iné nápoje. Tento funny pohár v tvare penisa je štartérom večierkov. Originálny spôsob ako okoreniť párty alebo rozpútať bujarú a veselú zábavu.

Toto všetko a ešte oveľa viac nájdete v e-shope www.cool-mania.eu