Najlepšie špionážne kamery na trhu: TOP #15 tipy

Najlepšie špionážne kamery na trhu: TOP #15 tipy pre Vás.. Prinášame Vám prehľad - tie najužitočnejšie spy kamery, ktoré boli vyrobené. Zároveň Vám prinášame aj praktické tipy ako a kde je najlepšie umiestniť spy kameru, či otázky ohľadom zákonnosti použitia.

Potrebujete skrytú kameru, aby ste zaznamenali niečo tajne alebo diskrétne? Máte rodinu, ktorú chcete chrániť alebo potrebujete ustrážiť svoj majetok? Skryté kamery sú často potrebné práve na odsledovanie situácie, bez toho aby niekto vedel, že to monitorujete a nahrávate, alebo keď je potrebné zaznamenať niečo vzdialené, keď sa práve nemôžete na tom mieste nachádzať. Tam kde je jednoduchý monitorovací kamerový systém príliš veľký a viditeľný na zaznamenávanie v tajnosti, tak tam malé alebo skryté špionážne kamery môžu byť pre Vás ideálnym riešením.

Existuje mnoho dôvodov, prečo používať skryté kamery alebo špionážne kamery. Spy kamery sú veľmi užitočné ako pomoc pri sledovaní a ochrane blízkych. Takže ak máte starších rodičov alebo malé dieťa, aby ste mohli vidieť, ako sa im darí a ako je o nich postarané, keď nie ste s nimi, kamera môže byť rozhodujúca pri zisťovaní, či je vaša rodina v bezpečí. Ak práve riešite nejaké spory, môže byť užitočné natočiť výmeny, stretnutia či diskusie aby sa zabránilo pochybeniu. Takisto aj napríklad také rozvody môžu byť veľmi chaotické a môže byť veľmi užitočné mať záznam udalostí ku právnej ochrane. Ak máte problémy s obvinením či väzbou, nahrávka ukáže či dokáže súdom, veci tak ako sa skutočne stali a to môže byť rozhodujúci faktor.

Takže, ak si myslíte, že by bolo užitočné pre vás mať skryté nahrávky, neváhajte použiť skryté špionážne kamery. Spy kamera je ľahko použiteľná a cenovo dostupná. Ak chcete byť dobrý kameraman, tak osoba, ktorá je snímaná si nesmie byť vedomá toho, že je nahrávaná. Takže špionážna kamera musí byť nenápadná, splynúť s pozadím, alebo môže byť ľahko skrytá v niečom tak, aby v žiadnom prípade nebola nápadná. Špionážna technika je v dnešnej dobe veľmi používaná.

Takže, nech sa páči, tu sú naše tipy pre Top 15 zoznam skrytých kamier počnúc kamerami, ktoré môžete ľahko skryť až po kamery dobre skryté v obyčajných veciach.

 

#15 SET Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera 8mm so zaostrovaním na text + Spy slúchadlo

pinhole kamera na skusky na text pre pisomku test

Študentský SET - Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera so zaostrovaním na text + vstavaná 1500 mAh li-on batéria + Spy slúchadlo​ umožňuje sledovať zábery v reálnom čase a zároveň môžete dostávať pokyny od druhej osoby cez spy slúchadlo v uchu úplne nepozorovane. Tento set ponúka jedinečnú príležitosť zaznamenávať rôzne priestory, alebo predmety či text na papieri prostredníctvom FULL HD pinhole kamery bez povšimnutia okolia a popritom komunikovať s osobou na telefóne cez Spy slúchadlo. Celá komunikácia prebieha cez internet P2P teda je možné sledovať kameru a komunikovať cez spy slúchadlo bez obmedzenia vzdialenosti (jedinou podmienkou je internetové pripojenie) cez aplikáciu (iOS / Android) v mobilnom telefóne. Nie je potrebná žiadna SIM karta v zariadení. 

SET obsahuje pinhole kameru a spy slúchadlo, ktoré fungujú iba cez jednu aplikáciu, spárujete ju s telefónom cez wifi (nie bluetooth). Kamera má možnosť zaostrovať objektív, čo je výborné napríklad pri skúške, keď je potrebné zaostriť na text na papieri. Kameru zaostríte pootočením mini objektívu. Táto kamera je predurčená na snímanie textu či už písaného, alebo tlačeného.

 

#14 Kamera s detekciou pohybu mini Wi-Fi s 120° uhlom + Extra výkonné IR LED až do 10 metrov + držiak 360°

Kamera s detekciou pohybu mini

Mini Full HD kamera Wi-Fi s 120° uhlom + Extra výkonné IR LED až do 10 metrov + držiak 360° + detekcia pohybu + Li-ion bateria 2600mAh + dvojcestná audio komunikácia. Miniatúrna kamera v kvalitnom spracovaní je ideálnym riešením na nepozorované nahrávanie obrazu so zvukom. Vďaka minimálnym rozmerom je kamera veľmi praktická a spratná do vrecka. S pribaleným držiakom, ktorý je možné otáčať o 360°, si môžete kameru pripevniť na stenu, stôl a podobne. Kamera disponuje kvalitnou optikou, ktorá sa postará o kvalitné video zábery vo FULL HD kvalite s rozlíšením 1920x1080  pixelov, so zvukom, aj v zhoršených svetelných podmienkach vďaka IR LED nočnému videniu. 

#13 Hodiny na stenu s FULL HD kamerou + WiFi a detekciou pohybu

spy kamera v nastennych hodinach

Hodiny na stenu s FULL HD kamerou + WiFi a detekciou pohybu – o tom že hodiny na stenu nemusia byť len obyčajnými hodinami vás presvedčí tento hi-tech kúsok. Špionážne hodiny na stenu pôsobia na prvý pohľad úplne normálne, ale opäť majú v sebe zabudovanú skrytú kameru. Moderný dizajn nástenných hodín z nich robia skvelým doplnkom do každej domácnosti, kancelárie, čakárne aby ste mali dohľad nad monitorovaným priestorom. Kamera v hodinách poskytuje nahrávanie záberov vo vysokom rozlíšení Full HD 1920 x 1080 so zvukom a taktiež vytváranie fotografií v rozlíšení 4032 x 3024.

Sledovať obraz v reálnom čase môžete hocikedy a hocikde pomocou Vášho mobilného telefónu. Zachytené záznamy vždy prechádzajú kompresiou H.264 pre zníženie veľkosti súborov a následne sa ukladajú na micro SD kartu podporovanú do veľkosti až 128 GB. Bezpečnostná IP kamera v hodinách je vhodná hlavne do domácnosti na monitorovanie domu, bytu, detí, domácich zvierat, ale nájde svoje využitie aj v iných vnútorných priestoroch, kde chcete mať dohľad počas Vašej neprítomnosti, nakoľko vďaka pohybovému senzoru budete vždy upozornení o neočakávanej návšteve formou notifikácie priamo na Váš mobilný telefón.
 

#12 WiFi P2P FULL HD spy kamera ukrytá v adaptéri pre nabíjačku na mobil + detekcia pohybu

spionazna kamera v nabíjačke USB adapter kamery spy

WiFi P2P FULL HD spy kamera ukrytá v adaptéri pre nabíjačku na mobil + detekcia pohybu + App (Android / iOS) vzdialené sledovanie kamery cez internet. Tento USB adaptér slúži, ako plnohodnotná nabíjačka pre mobilné telefóny, či tablety. Okrem toho však nahráva video so zvukom vo vysokom FULL HD rozlíšení 1080P. Adaptér jednoducho zapojíte do elektrickej zásuvky a tajné nahrávanie môže začať. Vďaka nenápadnému vzhľadu nikoho ani nenapadne, že sa jedná o tajnú špionážnu kameru

Najája sa priamo zo siete a tak nemusíte mať obavu, že dojde batéria v kamere. IP kamera sa vďaka WIFI bezdrôtovému pripojeniu spojí s domácim routerom a vy tak môžete pozerať živý záznam z kamery kdekoľvek ste. Upozornenia pri detekcii pohybu prídu rovno do mobilného telefónu vďaka mobilnej aplikácii. Cez ňu jednoducho ovládate kameru. Aplikáciu funguje s operačným systémom Android a iOS. Kamera zaznamenáva cyklické nahrávanie videa. Záznam sa ukladná na micro SD kartu s podporou až do 128 GB

 

#11 Spionazne pero s Wifi (P2P) s FULL HD - Mini kamera v pere + podpora micro sd až do 128GB

spy kamera v pere spionazne kamery pero s kamerou

Spionazne pero s Wifi (P2P) a FULL HD - Spy Mini kamera v pere + podpora micro sd až do 128GB s detekciou pohybu pre tajné video nahrávanie aj so zvukom. Nahrávať video diskrétne je jedna vec a zhotovovať kvalitné záznamy či snímky druhá. Špionážne pero je dokonalým spojením oboch a je naozaj veľmi jednoduché na používanie. Špionážna kamera vyzerá ako štýlové elegantné pero, čo zaručí že nikoho ani nenapadne že by mohlo ísť o skrytú kameru. 

Pero nahráva video záznam vo Full HD 1080p rozlíšení, pri 30 snímkach za sekundu vo formáte AVI. Pero je vybavené aj mikrofónom, dobíjacou batériou s kapacitou 200mAh a výdržou nahrávania až do 90 minút a podporou micro SD kariet do 128 GB. Pero je vhodné na nahrávanie v interiéri, alebo exteriéri. Ovládanie pera je veľmi jednoduché pomocou jediného tlačítka. Špionážnym perom sa dá reálne písať a dajú sa v ňom meniť náplne.

 

#10 Hodinky s kamerou špionážne s Full HD + IR LED + 32GB Pamäť

spy hodiny s kamerou spionazne hodinky kamera

Hodinky s kamerou špionážne s Full HD + IR LED + 32GB Pamäť. Skrytá kamera v hodinách s ktorou zachytíte všetko dôležité kedykoľvek a kdekoľvek. Tieto špionážne hodinky sú high-tech kombinácia módnych hodiniek a skrytej spy kamery. Špionážne hodiny sú vyrobené z kvalitných pevných materiálov, vyzerajú štýlovo a hodia sa každému človeku pri každej príležitosti. Vstavaná pamäť až 32GB vám zaručí dostatočnú kapacitu pre video, zvuk a fotky a nemusíte sa báť, že by vás v nejakom ohľade obmedzovala

Hodinky majú zabudované až 4 vysoko-svietivé IR LED diódy, ktoré využijete hlavne pri slabých svetelných podmienkach. Pomocou týchto hi tech hodín môžete zaznamenávať fotky aj videá na vašich výletoch, snímať dôležité informácie napríklad z prednášok alebo robiť fotky a videá akéhokoľvek druhu kedykoľvek a kdekoľvek. Zaznamenaný materiál viete potom jednoducho presunúť do PC pomocou pribaleného USB kábla.
 

spionazna kamera v powerbanku - kamery power bank spionazne spy
 

WIFI kamera v Power banke s P2P + 10000 mAh batéria s 4K rozlíšením videa + 170° uhol a nočné videnie s IR LED do 8 metrov + detekcia pohybu + podpora do 128GB micro SD. S touto nenápadnou kamerou dokážete zachytiť video záznam so zvukom v brilantnom 4K rozlíšení. Skrytá kamera vyzerá, ako klasická power banka a preto je úplne nenápadná a kompaktná. Naprik tomu má 2 IR LED svetlá pre nočné videnie až do 8 metrov a detekciu pohybu

Záznam sa ukladá na mikro SD kartu, podporenú do kapacity 128 GB. Má zabudovanú dobíjateľnú Li-ion batériu s kapacitou 10000mAh, ktorá zaručí skutočne dlhú výdrž nahrávania videa, alebo udržania kamery v pohotovostnom režime. Zariadenie funguje, aj ako power banka pre dobíjanie mobilných zariadení, fotoaparátu, aťd. Tento produkt je vyvinutý najnovšou technológiou a využíva technológiu P2P - podpora sledovania obrazu z kamery hocikedy a hocikde priamo cez Váš mobilný telefón. Jednoduché použitie. Nie sú potrebné žiadne nastavenia IP, žiadny názov domény a žiadne nastavenia Upnp. 

 

#8 Kamera v gombíku FULL HD s 90° uhol + audio - Wifi DVR modul pre live sledovanie

kamera v gombiku spy spionazna p2p sledovanie cez internet
 

Kamera v gombíku FULL HD s 90° uhol + audio - Wifi DVR modul pre live sledovanie s možnosťou pripojenia (výmeny) rôznych pinhole objektívov kamier + zabudovaná batéria 1500mAh. Malý a kompaktný SET: wifi box s anténou a zabudovanou dobíjateľnou batériou a pinhole kamera ukrytá v čiernom gombíku s uhlom pohľadu 90° a záznamom zvuku. Cez micro USB slot viete k modulu pripojiť rôzne kamery, podľa toho, akú práve potrebujete (na výber z našej ponuky) - širokouhlý objektív, nočné videnie, detekcia pohybu, kamera ukrytá v gombíku a podobne. Zariadenie podporuje audio záznam - kamera s mikrofónom, nahráva aj zvuk. Wifi bezdrôtový špionážny modul P2P Live sledovanie cez internet a pripojenie rôznych kamier.

Obraz z kamery je možné sledovať v LIVE prenose cez mobilný telefón. Kamera sníma zábery vo vysokom FULL HD rozlíšení 1920x1080 pixelov.  Zachytené zábery sa ukladajú na micro SD kartu podporovanú do veľkosti až 128 GB, kamera je napájané dobíjateľnou batériou s kapacitou 1500 mAh s výdržou do 2 až 3 hodiny nahrávania. Gombíková kamera, FUUL HD rozlíšenie, zabudovaný mikrofón, uhol pohľadu 90°. 

 

#7 4K Wifi luxusná kamera skrytá v kľúči od auta s podporou až do 128GB micro SD

spionazna kamera v kľúči od auta či klúčenke k autu
4K Wifi luxusná kamera skrytá v kľúči od auta s podporou až do 128GB micro SD - určite patrí do rodiny špičkových špionážnych gadgetov. Jej najväčšou prednosťou je zaznamenávanie videí v 4K pri snímkovaní 25 fps. Kľúč od auta aj kľúčenka  majú detailné a kvalitné spracovanie, čo pridáva ich dôveryhodnosti. Okrem nahrávania je s kľúčom možné aj fotografovať. Kamera je zabudovaná v odolnom púzdre a ponúka možnosť wifi prepojenia čo znamená že záznam z nej viete sledovať aj na diaľku odkiaľkoľvek kde máte prístup na internet.
Dáta sa ukladajú na mikro SD/TF kartu do max. kapacity 128 GB. Kamera je napájaná vstavanou 900 mAh lítiovou batériou dobíjanou cez micro USB. Životnosť batérie na jedno nabitie do 1,5 hodiny. Kameru je však možné zapojiť do sieťového USB adaptéra a takto vie nahrávať nepretržite. Kľúč so skrytou kamerou sa po pripojení cez USB k PC správa ako prenosný USB flash disk. Vďaka jej precíznemu spracovaniu je veľmi nepravdepodobné, že by ktokoľvek z vášho okolia spozoroval, že máte pri sebe zariadenie schopné nahrávať videá, či fotiť. V balení nájdete množstvo príslušenstva.
 

#6 Okuliare s kamerou WiFi + FULL HD + dotykové ovládanie + živý prenos videa (Android/iOS) - dokonalá kamufláž kamery

okuliare s kamerou - spy kamera v okuliaroch s wifi
Okuliare s kamerou Wifi + FULL HD + dotykové ovládanie + živý prenos videa (Android / iOS)  - dokonalá kamufláž kamery. Štýlové a zároveň špionážne okuliare majú praktické využitie pre nepozorované nahrávanie okolia a pre ultra ľahkú konštrukciu len 40g. sú pohodlné pre každodenné používanie. Zároveň nemusíte stláčať žiadne tlačidlá, lebo reagujú len na dotyk. S týmito špionážnymi okuliarmi nahrávate presne to čo vidíte a zároveň máte voľné rukyaby ste nevzbudzovali podozrenie. 
 
Ďalšou výhodou je živý prenos cez WiFi pripojenie priamo do Vášho mobilného telefónu cez aplikáciu "GPSS CAM", ktorá je voľne dostupná pre Android a iOS. Prostredníctvom aplikácie môžete nie len sledovať snímané zábery, ale aj spätne prehrávať už nahraté videá. Okuliare podporujú vytvorenie vlastnej wifi siete s dosahom cca do 30m a umožniť tak sledovanie živého záznamu pre Vašich priateľov poblíž Vás.
 
4g 3g spy kamera pinhole spionazna na sim kartu

Pinhole kamera FULL HD s podporou 4G SIM + Wifi s P2P + IR LED 5m + objektív širokouhlý fisheye 145° - live streaming Video a s detekciou pohybu, alarmom a s podporou micro SD karty do 128 GB. Obraz z kamery je možné sledovať v live prenose cez mobilný telefón. Kamera sníma zábery vo vysokom rozlíšení 1080P pri 25 fps vo dne i v noci vďaka nočnému videniu na vzdialenosť až do 5 metrov a vďaka uhlu snímania 145° máte dostatočný prehľad zo snímaného priestoru. Zachytené zábery sa ukladajú na micro SD kartu podporovanú do veľkosti až 128 GB, kamera je napájané dobíjateľnou batériou s kapacitou 1500 mAh. 

Táto pinhole kamera má vyvedený aj samostatný externý mikrofón (na ešte lepší záznam zvuku). Pinhole mikro kamera je užitočná pomôcka v špionážnom svete, keď potrebujete zaznamenať skutočné správanie osôb bez akéhokoľvek podozrenia o ich snímaní. Vďaka možnosti vloženia SIM karty (s predplatenými internetovými dátami) sa táto modulová kamera môže pripojiť k 4G sieti a môže byť tiež napojená na Wi-Fi sieť a môžete tak sledovať video so zvukom z celého sveta (kde je k dispozícii internetové pripojenie).

 

spionazna kamera v reproduktore
Stereo Bluetooth reproduktor s FULL HD kamerou WIFI a 330° otočným objektívom je plnohodnotným bluetooth reproduktorom, ktorý ma v sebe zabudovanú skrytú kameru. Stereo reproduktor môžete klasicky využívať na počúvanie hudby, no dokonale poslúži aj ako kamera na sledovanie vášho bytu, domu či obchodnej prevádzky. Reproduktor s kamerou disponuje otočnou 330° hlavicou, nočným videním a detekciou pohybu. Môžete ho umiestniť na poličku, stôl a následne pozorovať v reálnom čase dianie v miestnosti kde sa nachádza reproduktor. 
 
Bezpečnostnú kameru je možné pripojiť k domácemu routru cez WIFI alebo P2P čo Vám umožní sledovať obraz hocikedy a hocikde pomocou Vášho mobilného telefónu. Zachytené zábery prechádzajú kompresiou H.264 pre zníženie veľkosti súborov a následne sa ukladajú na micro SD kartu podporovanú do veľkosti až 128 GB. Optika poskytuje vysoké rozlíšenie Full HD 1920 x 1080 a preto Vám neuniknú žiadne detaily zo snímaných záberov. Spy reproduktor disponuje 5000 mAh batériou.
 

#3 LED Stolová lampa s Wifi FULL HD kamerou a 330° otočným objektívom

wifi kamera v lampe
LED Stolová lampa s Wifi FULL HD kamerou a 330° otočným objektívom spolu s detekciou pohybu a nočným videním robí z tejto lampy skvelého nepozorovateľného strážcu pre interiérové použitie. Zabudovaná kamera v lampe nahráva zábery vo vysokom rozlíšení Full HD 1920 x 1080 a je umiestnená na rotačnom objektíve (ktorý si môžete na diaľku ovládať) čo umožňuje nastaviť uhol snímania. Funkcie lampy sa ovládajú prostredníctvom voľne dostupnej aplikácie kde si môžete zvoliť ľubovoľnú farbu svietenia lampy pre príjemne ambientné osvetlenie, taktiež môžete meniť uhol snímania posúvaním prsta na smartfóne, alebo približovať obraz alebo sa rozprávať na diaľku vďaka obojsmernej komunikácií. 
 
Bezpečnostnú kameru je možné pripojiť k domácemu routru cez WIFI alebo P2P čo Vám umožní sledovať obraz hocikedy a hocikde pomocou Vášho mobilného telefónu. Zachytené záznamy vždy prechádzajú kompresiou H.264 pre zníženie veľkosti súborov a následne sa ukladajú na micro SD kartu podporovanú do veľkosti až 128 GB. Pri spozorovaní nechceného pohybu, vás kamera automaticky upozorní prostredníctvom notifikácie v aplikácií.
 

#2 Mini Budík kamera HD s Wifi + IR LED + Detekcia pohybu + AC/DC napájanie

mini budík s kamerou

Budík s kamerou FULL HD s IR LED + WiFi + P2P je doplnený o monitorovanie pohybu a senzory pre detekciu teploty a vlhkosti ovzdušia v priestore. Svojím elegantným prevedením v lesklej čiernej farbe sa hodí do každého druhu interiéru bez pochybnosti, že sa jedná o zariadenie so skrytou kamerou. Kvalitný displej na budíku zabezpečuje bezproblémovú čitateľnosť poskytovaných údajov aj pri intenzívnom dennom svetle. Zabudovaná skrytá kamera zaznamenáva videá vo Full HD rozlíšení 1920 x 1080 so zvukom a vďaka IR LED nočnému videniu na vzdialenosť až 6 metrov budete mať kvalitný obraz aj v noci.  Všetky funkcie skrytej kamery môžete ovládať na diaľku prostredníctvom voľne dostupnej aplikácie pre smartfóny (iOS, Android) cez ktorú môžete sledovať zábery v reálnom čase a meniť nastavenia kamery. 
 
Digitálny budík disponuje aj funkciou detekcie pohybu, ktorá slúži na spustenie nahrávania záznamu pri zachytení pohybu v priestore. Ide o skvelú funkciu vďaka ktorej Vám neunikne žiaden dôležitý záber, nakoľko budú zachytené len zábery počas aktivity. Zachytené záznamy prejdú kompresiou H.264 pre zníženie veľkosti súborov a následne sa ukladajú na micro SD kartu podporovanú do veľkosti až do 128 GB. Zariadenie je vybavené stavanou batériou 300 mAh, ktorá pri plnom nabití zabezpečuje nepretržité nahrávanie na približne do 2 hodín, taktiež je možné zariadenie napojiť na klasickú elektrickú sieť a tým pádom môže budík so skrytou kamerou fungovať nepretržite. 
 

#1 Mini pinhole Full HD kamera s batériou a detekciou pohybu + WiFi + podpora micro SD 128 GB

pinhole kamera spy

Mini pinhole Full HD kamera s batériou a detekciou pohybu + WiFi + podpora micro SD 128 GB - je presne tým čo si predstavíte pod pojmom špionážna kamera. Vďaka jej kompaktnému dizajnu a mini šošovke (len 10x10mm)  je možné ju nenápadne umiestniť takmer kdekoľvek (či už skryť do nejakého predmetu). Zábery zaznamenané mini kamerou sú v rozlíšení Full HD 1920 x1080 a fotografie v rozlíšení 4032 x 3024, teda vysoko postačujúce pre detailné záznamy. 

Zariadenie podporuje pripojenie WiFi a je bezdrôtová čo umožňuje jednoduchú inštaláciu na stenu, alebo strop a následne môžete ovládať všetky funkcie kamery prostredníctvom voľne dostupnej aplikácie pre smartfóny (iOS, Android) kde môžete meniť rozlíšenie videa, dĺžku jednotlivých videí, spôsob nahrávania - detekcia pohybu alebo nepretržité nahrávanie. Bezpečnostnú kameru je možné pripojiť k domácemu routru cez WIFI alebo P2P čo Vám umožní sledovať obraz hocikedy a hocikde pomocou Vášho mobilného telefónu. Spy špionážna kamera podporuje micro SD pamäťové karty do veľkosti až 128 GB. Kamera je napájaná 1200 mAh batériou, no pomocou napájacieho kábla ju viete zapojiť aj na trvalé napájanie napr do zásuvky pomocou sieťového AC/DC adaptéra.

 

Tipy na skrytie a používanie skrytej SPY kamery

1. Skontrolujte, či neporušujete žiadne právne predpisy.

Všeobecne možno povedať, že používanie spy špionážnych kamier ako aj špionážnej techniky je veľmi diskutabilné. Naše zákony výslovne zakazujú používanie kamier v miestach, kde je samozrejmé, že je potrebné zachovať ochranu súkromia ako napríklad v spálni alebo kúpeľni, toalete. Ak sa chystáte inštalovať špionážnu kameru v kúpeľni, je potrebné sa uistiť, že to robíte legálne, alebo sa Vám ľahko môže stať, že budete musieť čeliť obvineniu, plateniu za právnikov či dokonca hrozbe väzenia. Okrem toho existujú osobitné zákony upravujúce zvukový záznam rozhovorov, ktoré sa môžu líšiť od videozáznamov. Takže ak sa rozhodnete použiť skrytú kameru, skontrolujte zákony v danom štáte, aby ste sa ubezpečili, že sa vyhnete problémom. 

Ak zamestnávate pestúnky, zdravotné sestry, gazdiné alebo iných zamestnancov, uistite sa, že máte s nimi uzatvorenú písomnú zmluvu o ich súhlase so záznamom skrytej kamery. A v tejto zmluve môžete uviesť dohodnuté podmienky, že ich môžete kedykoľvek sledovať alebo ich nahrávať, zatiaľ čo oni sa budú vykonávať svoju prácu. To, že budete mať jasný súhlas Vám dá určitú ochranu, že boli oboznámení s monitorovaním, a to v prípade, že budete niekedy potrebovať dokázať ich správanie či konanie.

2. Skontrolujte, či skrytá kamera pracuje presne tak, ako potrebujete.


Najlepší spôsob, ako čo najlepšie ukryť a použiť špionážnu kameru je precvičovať a praktizovať nahrávanie. Akonáhle nájdete špionážnu kameru, ktorú chcete použiť, je potrebné, aby ste sa ubezpečili, že ju vyskúšate za presných podmienok, v ktorých chcete praktizovať nahrávanie. Takže ak sa chystáte zachytiť video niekoho, kto vstupuje do miestnosti v noci, uistite sa, že vaša kamera bude pracovať na základe týchto presných podmienok. Nič nie je tragickejšie ako získať video o tom, čo chcete nahrávať, a napokon a nie je možné rozoznať to čo chcete, alebo záznam nie je z dobrého uhla prípadne kamera nedisponuje nočným videním aťd. Takže ešte raz skontrolujte čo očakávate od záznamu a či je vaša špionážna kamera vhodná a správne nastavená. Testujte, testujte a znova testujte.

3. Dobré miesta pre ukrytie skrytej kamery

Aby ste prišli na to, kam umiestniť kameru, stačí sa pozrieť po miestnosti a zistiť, kde môže byť malá kamera ľahko skrytá.

Závesné svetlá a lustre - svetlá na strope sú skvelým miestom pre skrytú kameru. Len málo komu napadne, žeby tam mohla byť umiestnená spy kamera.

Nábytok ako stôl, nočný stolík a komoda - Vzhľadom k tomu, že väčšina izieb má nábytok, môže to byť dobré miesto pre skrytú kameru, schovanú za určitým bežným objektom či predmetom, ako sú hodiny alebo rádio. Samozrejme, že si môžete zadovážiť aj skrytú kameru v hodinách a mať ju priamo na nočnom stolíku.

Záclona, záves či garniža - ďalším skvelým miestom pre skrytie kamery môže byť za záclonou alebo závesom, alebo na garniži. Ak chcete malú špionážnu kameru, môžete ju pripojiť na hornej strane závesu, záclony, alebo priamo na garnižu.

TV Set - Umiestnenie malej kamery v blízkosti televízora alebo na hornej strane televízora by to bol dobrý nápad. Ak tak urobíte, uistite sa, že je trochu mimo priameho zorného poľa, takže si nikto nevšimne kameru len tak ľahko.

Laptop alebo počítač - ak máte počítač a iné počítačové zariadenie, položené okolo na stole, nemalo by byť príliš ťažké nájsť spôsob, ako skryť kameru.

Polica na knihy - umiestnenie skrytej kamery v knižnej poličke by mohol byť dobrý nápad. Zvlášť, keď je skrytá kamera je v tvare knihy, alebo môžete upraviť knihy tak, aby držali kameru nenápadne medzi knihami.

Dekoračný predmet - akákoľvek váza, rám obrazu alebo iný ozdobný predmet vrátane hračiek, ktoré môžu zakryť alebo skryť kameru, bude dobrý nápad na umiestnenie.

Zrkadlá - dalo by sa kúpiť dvojstranné zrkadlo a tam dať špionážnu kameru. Alebo v opačnom prípade je možné kúpiť priamo zrkadlo so zabudovanou skrytou kamerou.

Lampy - dá sa vybrať jedna žiarovka alebo lampa von a dať dovnútra špionážnu kameru ukrytú v lampe.

Kvety a rastliny - dalo by sa dať malú kameru dovnútra kvetu alebo do kvetináča a položiť ju na okenný parapet napríklad. Skrytie v pestrofarebných rastlinách bude fungovať obzvlášť dobre.

 

Dúfame, že tieto tipy a návrhy týkajúce sa skrytých a špionážnych kamier vám pomôže odsledovať a zaznamenať, a to bezpečne a efektívne. Širšiu ponuku špionážnach kamier nájdete priamo na stránke COOL-MANIA.eu