Najlepší elektronický prekladač viet a textov LANGIE Translator: TOP #1 vo svete

 Najlepší elektronický prekladač viet a textov LANGIE Translator: TOP #1 vo svete. 53 jazykov vo vrecku - vreckový preklad úplne všade!  Je tu najlepší online/offline prekladač LANGIE určený pre obojsmerný hlasový preklad slov!

U nás už v predaji!

Prekladač viet? Prekladač textov? Prekladový slovník? Hlasový prekladač? To všetko, a ešte oveľa viac dokáže náš elektronický translator LANGIE. Len v šiestich písmenách sa ukrýva neuveriteľných 52 jazykov vrátane slovenčiny či češtiny. Tento jedinečný prekladač predstavuje doslova revolúciu v komunikácii, pretože zaručuje až neuveriteľnú presnosť prekladu.

prekladac sk langie

 Je určený úplne všetkým, či už sú to deti alebo starší ľudia práve kvôli jednoduchosti  používania. Ak radi cestujete a spoznávate nové krajiny, vo vrecku by vám nemal chýbať LANGIE- hlasový elektronický prekladač pre obojsmerný preklad viet s priamym nahraným zvukovým prekladom hlasu. Zaznamenaný preklad si môžete odkontrolovať aj na LCD displeji v jeho textovej forme. Celý proces komunikácie je až neuveriteľne jednoduchý a zvládnu ho aj technicky menej zdatní ľudia. prekladac translator viet LANGIE

prekladac translator viet LANGIE  preklady slov textov langie

Toto revolučné zariadenie vám poslúži aj ako multimediálny prehrávač videí, obrázkov či ako skupinový tlmočník (cez wifi môžete spárovať viac prekladačov LANGIE). Je teda vhodný najmä pre viacpočetné zahraničné delegácie. Ďalším variantom  využitia pre vás bude aj možnosť učenia sa cudzieho jazyka – jednoducho a hravo vďaka LANGIE- prehľadnému softvéru pre výučbu.

Prekladač viet LANGIE prekladá vaše texty priam okamžite a komunikácia je preto úplne plynulá. Vďaka praktickému miniatúrnemu dizajnu je veľmi ľahko prenosný, môžete ho vložiť do vrecka, kabelky a podobne. Určite oceníte aj výdrž batérie, ktorá dokáže napájať LANGIE až 5 dní v režime standby - 5 hodín nepretržitej prevádzky.

U nás prekladač už v predaji tu: https://www.cool-mania.eu/gadgety/prekladace/digitalny-hlasovy-tlmocnik-langie-s2-preklad-53-jazykov-podpora-3g-sim