Darčeky pre deti 2023: TOP #20 tipov darček pre chlapcov a dievčatá

Darčeky pre deti 2023: TOP #20 tipov darček pre chlapcov a dievčatá. Nemáte nápady?? My Vám poradíme aký darček pre dieťa na narodeniny, vianoce aťd. Najlepšie darčekové inšpirácie pre Vás.

Ach tie naše deti... je tak jednoduché vybrať darček pre dieťa keď je ešte malinké, vtedy ešte nič neošomre a baví ho skoro všetko, čiže keď vyberieme darček pre 5 ročného chlapca či dievča, ešte je to v pohode, bude vďačné a poteší sa každému darčeku. Ale akonáhle dietky podrastú, rastú s nimi aj ich nároky na darček a aj sa človek musí veru zamýšľať, aké detské darčeky by boli najvhodnejšie. Je jasné, že vyberáme odlišné darčeky pre chlapcov a darčeky pre dievčatá, pretože to by sa napríklad chlapec nahneval, keby sme mu dali ako darček pre 10 ročného chlapca napríklad kozmetický kufrík so šminkami. Alebo ak by sme rozmýšlali aké sú vhodné darčeky pre dievčatá na narodeniny, a dali by sme im napríklad futbalovú loptu, to by tiež neboli nadšené. To isté je, keď hľadáme vianočné darčeky pre chlapcov, alebo darčeky na vianoce pre dievčatá. Takisto je treba uvážiť, napríklad aký darček pre 7 ročného chlapca je vhodný, pretože ak mu venujeme darčeky pre deti od 10 rokov, tiež to nemusí byť dobrá voľba. A potom je tu najnáročnejšia veková skupina - dospievajúce deti, vieme veľmi dobre ako nás vie potrápiť keď hľadáme vhodné darčeky na vianoce pre teenagerov, to je katastrofa vybrať niečo vyhovujúce a coolové...


A Vianoce sú celkovo pre nás rodičov totál zaberák, hľadáme vtedy darčeky na vianoce pre deti doslova úporne, a vtedy by sa ozaj zišlo, keby niekto vedel poradiť nejaký tip na darček pre dieťa. My vám v našom blogu ponúkame tipy na darčeky pre deti, či už ako darček pre 8 ročného chlapca či dievča, darček pre prvákov, darček na 18 pre chlapcov aj pre dievčatá. Taký vhodný darček pre 11 ročného chlapca by mohli byť napríklad svietiace LED topánky, ako darček pre 13 ročného chlapca bude výborná aj užitočná zábavná maska s 3D potlačou. V našich tipoch darčekov pre deti nájdete inšpiráciu na vianočné darčeky pre deti, darčeky k narodeninám alebo len tak pre radosť. Tak sa pohodlne usaďte pri šálke dobrej kávy alebo čaju, a nech sa páči poprezerajte si naše tipy na prezenty, a nielen ako darčeky pre deti na Vianoce, ale na akýkoľvek sviatok alebo k akejkoľvek príležitosti.

 

darceky pre deti

#TOP 1 darček Svietiace LED topánky - Darčeky pre deti

darčeky pre deti

Venujte tento coolový darček pre deti - tieto štýlové LED svietiace botasky s multifarebnou LED podrážkou, s ktorými každý zaujme na párty alebo pri každodennom nosení. Táto módna vychytávka patrí medzi vynikajúce darčeky pre deti, či už na vianoce alebo k narodeninám. A hlavne mladá generácia ocení, že tenisky majú ovládanie rôznych farieb a dokonca farebné LED diódy reagujú na rytmus hudby. Ak práve nemáte chuť zažiariť na diske alebo zábave, tak si spravme párty každý deň a zažiarme ako hviezda parketu kľudne aj cestou do školy alebo len tak von, veď tento darček aj pre teenegera vie zaujať a byť cool. LED svietiace tenisky - coolový darček nielen pre mladých patrí medzi originálne tipy na darčeky pre deti, ako darčeky pre chlapcov či darčeky pre dievčatá.

#TOP 2 darček LED tričká - darček na každú párty

darček pre 15 14 13 12 11 10 9  ročného chlapca
A rovnako, môžete vyniknúť na diskotéke, v bare alebo niekde na koncerte s týmtoLED tričkom. Ale prečo si nespraviť aj diskotéku a zábavu hocikde, alebo zaujať aj napríklad vonka? Tento coolový darček je výborný darček pre 13 ročného chlapca alebo aj ako darček pre chlapcov aj darček pre dievčatá. Tričká sú vybavené super svietiacim a blikajúcim panelom, ktorý reaguje na hudbu a bliká do rytmu. V našom e-shope nájdete rôzne motívy a veľkosti tričiek, stačí si len vybrať LED darček pre deti.
 

#TOP 3 darček Karaoke párty mikrofóny - skvelý darček pre karaoke zábavu

vianočné darčeky pre deti

A nemusíte ani chodiť na koncert, divadlo či kabaret, predstavenie si môžete spraviť priamo doma s týmto darčekom pre deti a celú rodinuKaraoke bluetooth mikrofón je dokonalý darček pre dieťa, darček pre chlapca alebo aj ako darček pre dievča, ktorý určite pobaví divákov - rodinu, alebo aj ulicu, pokiaľ si zaspievate na balkóne :) Vyskúšajte si zaspievať známe piesne a čakajte na odozvu divákov. Ak sa všetci rehocú, tak to bol vskutku "zaujímavý výkon", ak plačú tak asi bolo povedzme trochu fiasko, ale jedno je isté, s týmto mikrofónom sa zabavia všetci. Tento skvelý gadget patrí zaručene medzi tipy na darčeky pre deti.

#TOP 4 darček Magnetické guličky - NEOCUBE ideálny darček pre každé dieťa

darček pre 10 ročného chlapca

Magnetické guličky NEOCUBE - ideálny darček pre deti na narodeniny. Toto je skvelý relaxový darček pre dieťa na vianoce či k inému sviatku. Magnetické guličky podporujú kreativitu a priestorovú predstavivosť, uvoľňujú napätie a stres,a zároveň posiľňujú sústredenosť a precvičujú motoriku. Sú vhodné pre všetky vekové kategórie nielen ako darček pre dieťa. Tieto Buckey Ball guličky si deti jednoducho zamilujú. Proste úžasný tip na dokonalý darček pre deti na pobavenie a odbúranie stresu, s ktorým určite nič nepokazíte ak ho venujete ako darčeky pre chlapcov či darčeky pre dievčatá :) 

#TOP 5 darček Pracky na opasok - štýlový doplnok k outfitu

darček pre 7 ročného chlapca
 
Chcem byť kovboj! Ja zas chcem byť motorkár! A ja sa chcem cítiť ako spevák skupiny Metallica! Že je to nemožné? Ale kdeže, práveže veľmi ľahké. Stačí venovať vášmu dieťaťu originálny darček pre chlapca či pre dievča - pracku na opasok a bude tým, kým len bude chcieť. Medzi naše tipy na darčeky patria určite aj pracky na opasok, a v našom e-shope si môžete vybrať z mnoho motívov, od loga hudobnej skupiny, cez obľúbených hrdinov z filmov až po detské postavičky z rozprávok či hier. Nájdete u nás aj vtipné a coolové pracky na opasok, ktoré sú vhodné napríklad ako darček na vianoce pre teenagerov

#TOP 6 darček Elektronické bicie, alebo piáno - darček, ktorý bude hrať podľa vášho rytmu

darčeky na vianoce pre deti

Elektronické bicie  - silikónová podložka set s 9 bubnami + bluetooth reproduktor s nožnými pedálmi je ľahko prenosný hudobný set. Dobrý tip na darček pre deti, s ktorým môžete zahrať melódiu akú len chcete. A že nie ste dokonalý bubnista a neviete tak uchvacujúco bubnovať? To nevadí. Tento darček je limitovaný len vašou fantáziou, hrajte melódiu akú len chcete. Pokiaľ vám to ide dobre, tak si rodina bude dupkať nohou do rytmu, a ak vám to nepôjde, tak maximálne budú búchať susedia metlou do stropu :) Bluetooth elektronické bubny určite patria medzi originálne detské darčeky, alebo napríklad darčeky pre dievčatá na narodeniny aj pre chlapcov.

 

#TOP 7 darček Neónové Purge masky - coolový darček pre teenagerov

darček na 18 pre chlapcov
 
Tak a sme pri super nápade ako venovať coolový darček pre chlapca alebo darčeky na vianoce pre teenagerov. LED masky s motívmi scary či horror, každopádne zaujmú doslova hneď na prvý pohľad. Vynikajúci darček na 18ku pre chlapcov, určite s tým ohúria všetky mladé slečny, ktoré z nich budú paf :) Veď svietiaca purge maska alebo skull masky sa len tak nevidia každý deň. A tento darček patrí medzi tipy na darček pre deti hlavne na sviatok Halloween, vtedy tieto masky napríklad aj ako darček pre 13 ročného chlapca vytvoria tú správnu strašidelnú atmosféru a vyvolajú údiv a rešpekt na tvárach všetkých okoloidúcich. 

#TOP 8 darček Neónové Rave masky - darčeky pre chlapcov, ktoré pritiahnu pozornosť

darčeky pre chlapcov
 
Ďalší darček pre chlapca alebo darček pre dievča, ktorý isto zaujme okolie a pritiahne pozornosť. Neónové rave masky pôsobia ozaj tajomne a strašidelne a reagujú na zvuk, tlesknutie rukami alebo na rytmus hudby. Originálny a zaujímavý tip na darček pre deti. Ale tieto masky sú skôr vhodné ako darčeky pre deti od 10 rokov alebo ako darček pre chlapca na 18 narodeniny, pretože tie menšie deti by sa mohli zľaknúť. Aj keď v dnešnej dobe sú deti už riadne vycvičené a zvyknuté na scary atmosféru v hrách na počítači alebo na hracích konzolách. Maska je vybavená zvukovým senzorom a bliká, podľa zvuku alebo ako hrá hudba. 

#TOP 9 darček Programovateľné okuliare CHEMION - štýlový darček pre dievčatá aj chlapcov

darčeky pre dievčatá na narodeniny
 
Slnečné okuliare poznáme asi všetci a stačí nám, že chránia pred slnkom. Ale tieto programovateľné LED party MATRIX okuliare majú vlastný software. Topka nápad na darčeky pre deti! Napíš si ten správny text alebo si vyber z množstva rôznych predvolených animácií a ver, že budeš stredobodom pozornosti všade kde sa objavíš! S týmito programovateľnými led okuliarmi si získaš pohľady všetkých naokolo. Sú najlepším spôsobom ako vyniknúť na párty alebo len tak vonku na ulici, zaručene spôsobia rozruch! Horúci tip na coolový darček pre teenagerov alebo ako darčeky pre dievčatá na narodeniny.

#TOP 10 darček Tetovacie rukávy - darček pre teenagerov

darček pre 13 ročného chlapca
 
Chcem mať vlastné tetovanie! Novodobé deti už od útleho veku otravujú rodičov s tým, že kedy si už môžu dať tetovanie. Väčšina to má dovolené až od osemnástich. Ale kým teda my rodičia povolíme ozajstné tattoo, tak spravme kompromis a venujme našim deťom tieto nápadité a zaujímavé tetovacie rukávy s rôznymi motívmi a farbami. Pútavý a netradičný tip na darček pre deti, napríklad ako darček pre 13 ročného chlapca alebo ako vianočné darčeky pre chlapcov. A mamičky budú pokojné, že deti to majú na rukách len "akože" a večer TO dajú dole, a dokonca sa TO dá prať :)

#TOP 11 darček Levitujúce predmety - štýlový high-tech darček pre deti

tipy na darceky pre deti
 
Levitujúce predmety sa stávajú absolútnou topkou a špičkou high-end technologických vychytávok. Toto je už ozaj nielen originálny darček pre deti, ale aj štýlový a nadčasový. Veď si len predstavte reakciu vášho dieťaťa, keď mu venujete takúto šikovnú vecičku ako napríklad bluetooth UFO reproduktor, ktorý sa vznáša nad podložkou! Alebo antigravitačný glóbus či mesiac, ktoré majú navyše aj podsvietenie v tme, aby bol futuristický efekt dokonalý. Mimochodom, glóbus je vhodný ako darček pre prvákov, má edukatívny charakter, keďže je tam celá mapa sveta. V našom e-shope si môžete vybrať rôzne prevedenia levitujúcich predmetov, v rôznych farbách a tvaroch.

#TOP 12 darček Detská LCD tabuľa na kreslenie - inteligentný darček pre deti

tipy na darceky pre deti
 
Poznáte to... počarbané papiere, stôl alebo aj steny. Každé dieťa sa potrebuje realizovať a preto hľadá akýkoľvek povrch kde bude skúšať svoje kreslené kreácie. Ale problém je, že to napríklad zo stola alebo zo steny nejde umyť. Máme tu pre vás inteligentný tip na darčeky pre deti, táto LCD tabuľa na krelenie je ideálny darček pre deti na vianoce alebo ako darček pre deti na narodeniny. Inovatívna ultraľahká LCD tabuľa obsahuje pero pre pohodlné písanie, a poskytuje tisícky obnovení obrazu jedným tlačidlom. Tento skvelý darček pre dieťa, ale aj pre dospelých, je šetrný k očiam a prírode a môže slúžiť aj ako skvelá pomôcka do kancelárie ako zápisník, komunikačný nástroj alebo pripomienkovač. 

#TOP 13 darček Šach pre troch hráčov - už nebudete na šach len dvaja :)

detské darčeky - darček pre dieta deti
 
Tento detský darček - šachovnica pre troch hráčov, je ako stvorený na dlhé zimné večery, keď vás je doma viac a máte chuť na spoločenskú hru. Ideálny draček pre deti, ale aj dospelých, pre priateľské stretnutia. Napätie z bežnej šachovej partie bude ešte viac znásobené. Tento šach pre 3 ľudí je ideálny pre všetkých milovníkov stolových hier, ktorých už bežný šach nebaví, alebo radi vyskúšajú nové veci. Taktiež ho môžete darovať a potešíte tým svojich blízkych. Alebo aj počas celého roka nájde svoje využite aj pri hre šachu vonku, v parku alebo na chate či doma, možností je skrátka veľa, stačí nájsť len súperov a šachová partia sa môže začať :) Nápadité, štýlové a vtipné darčeky pre deti, darčeky pre chlapcov, alebo darčeky pre dievčatá.
 

#TOP 14 darček 3D mapy na stenu - darček pre dieta (deti) na narodeniny, meniny či vianoce

 darček pre dieta (deti) na narodeniny, meniny či vianoce
 
Drevená mapa sveta je originálny darček pre dievča či chlapca. Doprajte deťom im pocit, že im celý svet leží pri nohách a zaveste túto mapu na stenu do detskej izby. Má laserom vygravírované kontinenty a má precízne spracovanie. Každý jeden kus je ručne opracovaný, kde sa naozaj dbá na každý detail. Celá cestovateľská mapa na stenu sa skladá z niekoľkých drevených častí, ktoré sa dajú na milimeter presne spojiť. Je to ako jednoduché puzzle. Mapy na stenu okrem štýlového doplnku každého interiéru, určite pôsobia aj edukatívne, keďže deti budú mať celú mapu sveta stále pred očami. Bude to zaručene skvelý darček pre každé dieťa, či už ako darčeky pre chlapcov, darčeky pre dievčatá, alebo darčeky pre deti od 10 rokov. Coolový darček pre deti.
 

#TOP 15 darček Newtonove kyvadlo - darčeky pre deti (chlapca, dievča) na Vianoce či narodeniny

darčeky pre deti (chlapca, dievča) na Vianoce či narodeniny
 
Fascinujúca veciča - Newtonove kyvadlo. Táto sofistikovaná ewtonova hojdačka (kolíska) s guľôčkami je zariadenie fungujúce na princípe, ktorý objavil Isaac Newton. Ide o prístroj zachovávajúci hybnosť a energiu. Kyvadlo je dobrý tip na darček pre deti, chlapca, alebo dievča a bude sa krásne vynímať na písacom stole, alebo na poličke v knižnici či v detskej izbe. Ak sa rozhodnete kyvadlo darovať, určite ním potešíte svoje deti, rodinu, či známych. Newtonove kyvadlo s kovovými tyčami a kovovými guľami je položené na kvalitnom drevenom podstavci. Rozkývajte všetky guľôčky v priečnom smere a pozerajte, ako vytvárajú krásne divadlo a nádherný efekt vlny. Rytmický zvuk kovových guľôčok má upokojujúci účinok a odbúrava stres. Univerzálny darček pre všetky deti, či už ako darček na vianoce, darček na narodeniny, alebo k inému sviatku.

#TOP 16 darček Automat na cukríky - originálny tip na darček pre deti nielen na vianoce

originálny tip na darček pre deti nielen na vianoce
 
Niečo za niečo... Majú vaše detičky chuť na sladké? No tak ok, ale len ak sa už poriadne najedli a hlavne, musia si ten cukrík, alebo sladkú odmenu chytiť :) Automat na cukriky - stroj na chytanie sladkostí bude fungovať so skutočnými ako aj falošnými peniazmi. Jednoducho naplníte automat cukríkmi, žuvačkami, či malými hračkami. Aby deti získali svoj cukrík či inú sladkosť, musia na tom tvrdo popracovať. Nechajte svojich známych či rodinu prispieť pár umelými či skutočnými mincami a budú mať možnosť vyhrať nejakú sladkosť. Zábava pre vaše deti ako aj pre celú rodinu. Takéto darčeky pre deti na Vianoce či ako darček pre deti na narodeniny určite potešia. 

#TOP 17 darček maska na tvár alebo kostým - scary darček hlavne pre chlapca ale aj pre nebojácne dievča :)

scary darcek pre deti, darceky pre chlapca aj dievča maska kostým
 
Masky na tvár a kostýmy pre deti aj dospelých na Halloween či karneval​. Strašidelné karnevalové detské aj dospelácke kostými (masky) na každú párty, oslavy a iné príležitosti. Scary darček pre tínedžera, na diskotéku na halloweensku párty, kde určite pritiahne pozornost každého naiokolo svojim hrôzostrašným zjavom. Strašidelné hororové masky budú stále IN, čím strašnejšie tým zábavnejšie a vaše deti isto ocenia, že aj keď ste dospelí, tak viete ako potešiť školáka či školáčku aj dospievajúcu mládež super darčekom, a že aj vy viete byť cool rodičia :)  Detské darčeky originálny tip na darček pre deti.
 

#TOP 18 darček Levitujúci mesiac - originálny darček pre všetky deti a teenagerov

originálny darček pre všetky deti a teenagerov chlapci dievcata dieta
 
Tento originálny darček si Vaše dieťa zamiluje. Očarujúca nočná  lampa v podobe mesiaca sa voľne vznáša na magnetickej drevenej podložke vo vzduchu a otáča o 360° vďaka čomu pôsobí veľmi upokojujúcim a relaxačným dojmom. Je to dobrý tip na darček pre dievča, alebo chlapca do detskej izby, alebo aj pre tínedžera. Jedná sa o unikátnu lampu, ktorá svojou originalitou očarí každého pri vstupe do miestnosti. Na výber sú dva farebné svetelné tóny a to biely, alebo žltý a možnosť nastavenia ľubovoľnej svetelnej intenzity podľa potreby. Toto je krásny darček pre chlapca, alebo aj ako darček pre dievča v akomkoľvek veku.
 

#TOP 19 darček 3D kovové puzzle - darček hlavolam pre deti aj dospelých

hlavolam darcek pre chlapca aj dievča skorpion
 
Darček ako hlavolam pre vaše deti. Nechajte ich nech zostavia úchvatnú skladačku trojrozmerného tvaru, ktorá nepotrebuje žiadne lepidloModel stačí zložiť pomocou skrutiek3D puzzle vyžadujú trpezlivosť aj šikovné ruky! Dokáže vaše dieťa poskladať presnú repliku škorpióna? Výsledok úsilia bude vynikajúca replika škorpióna, ktorá je obzvlášť pôsobivou a pútavou dekoráciou či už do detskej izby, alebo do domácnosti. Darčeky pre deti od 10 rokov rovnako ako aj darček pre 8 ročného chlapca, darček pre prvákov, alebo ako vianočné darčeky pre deti, univerzálne pre dievča aj chlapca.
 

#TOP 20 darček Programovateľné LED tričko - Svietiace LED darčeky pre chlapcov aj dievčatá

darcek pre chlapcov aj dievcata tipy na darčeky chlapec dievča
 

Tipy na darčeky chlapec, alebo dievča? Venujte tento LED darček vašim deťom a budú stredobodom pozornosti každej diskotéky, alebo párty. Tričko GLUWY je programovateľné cez mobil (bluetooth) - vlastné animácie, obrázky či text. Displej obsahuje vysoko svietivé farebné LED diódy, dá sa napísať ľubovoľný text, upraviť jeho formát a zobraziť ho priamo na tričku ako pohybujúci sa text. Aktívny hudobný ekvalizér zobrazovať na tričku, ktorý bude reagovať na okolitú hudbu, takže vaše deti si tento music darček určite obľúbia. Svietiaci LED darček nielen pod stromček na vianoce. Skvelý tip na darček bez ohľadu na vek - pre každé dievča, chlapa

 

Toto všetko a ešte oveľa viac nájdete v e-shope www.cool-mania.eu