Darčeky na Vianoce 2023: TOP #20 tipy vianočný darček pod stromček

Darčeky na Vianoce 2023: TOP #20 tipy vianočný darček pod stromček pre všetkých.​ Nemáte nápady?? My Vám poradíme aké vianočné darčeky pre ženy, mužov, mamu, otca, pre rodinu či pre deti - vianočné inšpirácie pre Vás.

Tipy na vianočné darčeky

Vianoce sú pred dverami... 
Že ešte sú ďaleko? Ak si myslíte, že ešte je dosť času na vianočné darčeky, tak ok. Ale možno sa potom stane to, že sa ani nenazdáte a ako väčšina ľudí sa pristihnete pri tom, že 2 dni pred Vianocami nemáte žiadny darček pod stromček :)

A to ani pomyslieť na to, že sa budete musieť vrhnúť do toho šialeného chaosu v obchodoch, ktoré sú plné oneskorencov čo nechali nákup vianočných darčekov na poslednú chvíľu, a to ani nehovoriac o nákupe v strese a narýchlo, kedy sa nám môže stať, že kúpime naozaj bez rozmyslu hocičo, len aby sme mali aspoň nejaké darčeky.

Takže ak nechcete patriť medzi tých oneskorencov, a chcete venovať svojim najbližším naozaj pekný darček (veď aké ťažké je nájsť ten pravý darček pre muža či ženu), jednoducho nakupujte darčeky pod stromček cez internet, a to rýchlo, spoľahlivo a hlavne včas. A kde teda nájsť krásne darčeky na Vianoce pre ženy, vianočné darčeky pre muža, vianočné darčeky pre deti či darček pre mamu?

vianoce darceky pod stromcek

Odpoveď na túto otázku je tu. Náš e-shop Cool-mania.eu je tu pre Vás, vyberte si darčeky na Vianoce z našich produktov, pohľadajte inšpirácie na vianočné darčeky bez zbytočných stresov vonku v obchodoch, a to v pohodlí Vášho domova pri teplom krbe alebo niekde v kaviarni pri chutnej kávičke. 

Tak ako? Už Ste pohodlne usadení pri notebooku, tablete či s mobilom v ruke? Áno? A pýtate sa či máme nejaký tip na vianočný darček? Pravdaže... nech sa páči, nechajte sa inšpirovať a pozrite si naše tipy na vianočné darčeky
A možno práve naše tipy na darčeky Vám pomôžu nájsť tie správne vianočné darčeky pre rodičov, alebo darček pre chlapa, deti či ženu, skrátka darčeky pre celú rodinu...

A okrem našich tipov samozrejme odporúčame aj ďalšie naše produkty, napríklad z auto sekcie - vyberte vianočný darček pre milovníkov rýchlej jazdy, ktorú si môžu zaznamenať cez najnovšie FULL HD auto kamery, cúvacie kamery či monitory s GPS, alebo auto doplnky, LED equalizéry či LED bannery na auto. Alebo je tu naša veľmi zaujímavá a obľúbená sekcia so SPY technikou - taká špionážna kamera úplne nenápadná v pere, zapaľovači či v okuliaroch bude úžasným darčekom pre dobrodružné a tajomné povahy. Bezpečnostné IP kamery bezpečne postrážia Váš dom, byt alebo firmu a pre milovníkov nádherných prírodných scenérií alebo života v divočine sú skutočne krásnym darčekom fotopasce.

Pre športových nadšencov máme pripravené darčeky ako športové kamery, či už ako FULL HD čelovka, s ktorou si môžu užiť adrenalínovú jazdu s handsfree kamerou alebo vodeodolné kamery či mikrokamery. Zároveň na upevnenie zdravia športovci vždy uvítajú športové magnetické hrejúce návleky alebo vyhrievané rukavice.

Ďalšie sekcie už len v skratke, necháme Vás, nech si sami vyberietie z množstva najnovších vychytávok a gadgetov ako color spinner s bluetooth reproduktorom, slúchadlá, powerbanky, USB kľúče či externé batérie, 3D tričká, LED doplnky ako music tričká, šnúrky do topánok, neónové masky či gélové nechty.  A odporúčame aj naše špeciálne sekcie, kde môžete nájsť produkty pre zdravie a krásu - multifunkčný ultrazvukový čistič tváre či masážny prístroj, módne oblečenie street elegance fashion Gladiátor, štýlové oblečenie Boxeur des rues alebo vyhrievané veci na telo ako Hippsy pás na driek. A v neposlednom rade by sme Vám radi predstavili aj exkluzívne darčeky pre vínkarov a minichladničky na každý výlet či párty.

A už vopred Vám želáme krásne Vianoce a pre nás bude veľkým potešením, keď si na nás spomeniete pri rozbaľovaní darčekov z nášho eshopu Cool-mania.eu  :)
 

#TOP 1 darček  Vyhrievané ponožky na zimu - pre otca, mamu, babku, dedka pre všetkých

tip darcek vianoce ponozky pre mamu, babku, otca, ocatipy darceky vianoce ponozky pre otca, chlapa, manzelku, manzela
 
Tento darček rozhodne musíš mať!  Azda ten najtypickejší darček na vianoce pre všetkých - deti, mamu, otca, starých rodičov sú ponožky. A tieto sú ešte vylepšené pretože sú vyhrievané! Majte stále teplo na nohách bez ohľadu na to koľko je stupňov. Tipy na darčeky na vianoce pre Vás, ktoré Vám dajú tú správnu inšpiráciu. Hrejivé termo elektrické ponožky - je naozaj originálny tip na darček pre všetkých. Každá ponožka má vlastnú batériu - Kapacita batérie je 2200mAh. Ponožky sa zohrejú až na teplotu do +50°C. Ponožky majú univerzálnu veľkosť a dajú sa prať. Vyrobené sú z 83% bavlna, 10% poyester a 7% Lycra Spandex. Je to vhodný darček, ktorým potešíte určite každého. Užite si príjemné teplo nôh aj pri treskúcej zime!
 

#TOP 2 darček LANGIE - Vreckový hlasový prekladač 53 jazykov - darčeky na vianoce pre celú rodinu

vianočný darček

Radi cestujete a spoznávate nové miesta, alebo cestujete za prácou do zahraničia? Potrebujete preložiť nejakú reč? Určite si spomeniete na nepríjemne situácie, ktoré vznikli kvôli jazykovej bariére. Tomu je už navždy koniec! Tento elektronický hlasový prekladač LANGIE dokáže preložiť až neuveriteľných 53 jazykov vrátane slovenčiny či češtiny. Stačí ho zobrať zo sebou do vrecka a potom vysloviť čo potrebujete preložiť a hotovo. Je to naozaj veľmi jednoduché a jeho obsluhu zvládne úplne každý bez rozdielu veku či technických zdatností. Ideálny vianočný darček pre celú rodinu! 
 

#TOP 3 darček Drevené mapy na stenu - vianočný darček pre muža či ženu teda každého, kto má rád originalitu

Darček pre muža  darčeky pre mužov

Jedným s naozaj originálnych nielen vianočných darčekov je práve nástenná drevená mapa, ktorá poteší svojím jedinečným a kvalitným spracovaním. Každý jeden kus je ručne opracovaný, kde sa naozaj dbá na každý detail. Na výber máte rôzne rozmery od 100cm x 60cm po 300cm x 175cm a rôzne farby dreva. Celá cestovateľská mapa na stenu sa skladá z niekoľkých drevených častí, ktoré sa dajú na milimeter presne spoji a v balení nájdete všetko čo potrebujete na inštaláciu. Je to ako jednoduché puzzle. Tento dizajnový interiérový kúsok je skvelým darčekom pre človeka čo miluje cestovanie a spoznávanie nádherných miest na našej Zemi. Rovnako poteší školákov alebo ľudí, čo si potrpia na originálne a luxusné doplnky do domácnosti, firmy či podniku.
 

#TOP 4 darček  Luxusné kancelárske sety - vianočné darčeky pre mužov a ženy luxusné kožené či drevené doplnky do kancelárie

vianočné darčeky pre mužov ženy luxusné

Všetky vianočné darčeky z tejto kategórie sú vyrábané z kvalitného dreva a prvotriednej 100% syntetickej kože, všetko ručne a poctivo šité a spracované HAND MADE výrobouJedinečný dizajn hnedej kože s hnedým drevom pôsobí maximálne noblesne - Luxusný darček na vianoce, doplnok do kancelárie či pracovne. Tieto sety a doplnky pôsobia luxusne a vkusne vďaka použitiu prvotriednych materiálov pri výrobe a sú teda vhodným darčekom pod stromček. Každý deň dostávame a vytvárame veľa papierov, ako výsledok našej práce. Ale kam ich dať? Potrebujeme miesto, kde by sme ich mohli umiestniť, aby sme ich mohli neskôr roztriediť. Náš zásobník na dokumenty Vám určite pomôže! A kancelársky set či doplnky do kancelárie sú nielenrozhodne pomôžu udržať organizovaný poriadok na stole a pritom vyzerajú efektne a vkusne!
 

#TOP 5 darček  Whiskey set - luxusná karafa na whisky - tipy na darčeky vianočné muži ženy - elegantné a luxusné darčeky

tipy na darčeky vianočné muži ženy

Luxusné darčeky ako sklenené whiskey sety, alebo poháre - tip na darček na vianoce či už ste muž, alebo žena. Doplnky ktoré spravia zo servírovania whisky, alebo burbónu zážitok! Štýlové a elegantné sety a vínne či whiskey elementy v krásnom prevedení - jedinečný doplnok do každej domácnosti, pracovne, domáceho baru či na chatu ako vkusný a exkluzívny vianočný dar pre náročných. Dokonalý darček na vianoce pre vínkárov - aerátory a dekantéry, či luxusné elektrické otvárače na víno budú neodmysliteľnou súčasťou pre zvýraznenie správnej chute a vône vína je jeho servírovanie a nalievanie do čaše. Venujte vianočný darček pre muža či ženu alebo ako tip na darček na vianoce pre otca, šéfa, kolegu alebo priateľa v podobe krásneho drink setu alebo poháre či doplnky k servírovaniu alkoholu či vína. 
 

#TOP 6 darček  Digitálny fotorámik s WiFi - darček pre celú rodinu zdieľania fotografií priamo z Vášho mobilného telefónu do dotykového fotorámika

darček pre rodinu vianočný darceky pre vsetkych

Toto je skvelý darček na vianoce pre celú rodinu! Digitálny fotorámik s WiFi, kde zdieľate online vaše fotografie priamo z vášho telefónu. Predstavte si tú skvelú možnosť podeliť sa o nádherné zábery s Vašimi priateľmi z ktoréhokoľvek kúta na svete. Venujte teno praktivký darček pod stromček starým rodičom, ktorí sa si položia fotorámik s dotykovou obrazovkou na poličku a pošlite im tam fotky z každej dovolenky, výletu alebo momentka pri nádhejnej udalosti nového prírastku do rodiny. Tento fotorámik je vynikajúci tip na darčeky pod stromček pre mamu, otca a vlastne pre celú rodinu. Fotorámik s veľkosťou displeja 7" a 10" má integrovanú 8 GB pamäť, kde si môžete nahrať stovky fotiek a vyberať spomedzi nich tie ideálne pre rôzne príležitosti, prípadne nastaviť prezentáciu fotografií. 
 

#TOP 7 darček  Zlatá ruža 24K - vianočný darček pre ženu (ženy) aj na narodeniny, ktorý nikdy nesklame

vianočný darček pre ženu ženy vianoce narodeniny

Najkrajší darček na vianoce pre ženu, mamu, priateľku. Zlata ruža 24 karatová je ten dokonalý darček pod stromček alebo len tak z lásky. Od nepamäti je kvet najkrajší dar pre ženu. Kvet vyjadruje symbol lásky, úcty, nádhery a veľkej hodnoty. Táto zlatá ruža, ponorená do 24 karátového zlata, zvýrazní vašu lásku a poteší milovanú polovičku alebo ženu vášho života, krásny vianočný darček, ktorý vždy poteší. Aj keď živé ruže zvädnú a zoschnú, táto skutočná ruža máčaná v 24k zlate vydrží navždy. Krásny romantický darček, ktorý ohromí každého, jedinečná a večná ruža čo nikdy nezvädne a nepotrebuje vodu.
 

#TOP 8 darček - TIKI MUGS sada 4ks - tip na darček muži či ženy - exotické koktejlové keramické poháre

tip na darcek vianocny zeny muzi

Exotický vianočný darček - koktejlové poháre farebné TIKI MUGS, perfektné poháre pre všetky drinky, shake či koktejl od havajského punču až po limetku. Vhodné ako darčeky na vianoce pre priateľov, rodinu či do kancelárie, štýlový doplnok do interiéru aj exteriéru (zimná záhrada či terasa). Tento darček nie je len na vianoce, ale dá sa využiť počas celého roka. Spravte si tropickú atmosféru u vás doma, oživte svoje večierky a párty pomocou tejto sady štyroch keramických hrnčekov TIKI. Pohare na miesane drinky krásne vyniknú aj na poličke, ako štýlový doplnok vášho interiéru, alebo aj ako darček pre šéfa, manžela či manželku.


#TOP 9 darček HIPPSY - vec drieku - darčeky na vianoce pre ženy
darček pre ženu vianoce pod stromcekzensky darcek na vianoce pod stromcekvianočny darcek pre ženy na vianoce pod stromcek

Neustále počujete ako si vaša partnerka sťažuje, že jej je chladno na kríže? A pritom aj tak nepočúva vaše dohováranie, že si má dať aspoň mikinu okolo pása, však? Vyriešte to týmto darčekom na vianoce! Tento módny doplnok a zároveň užitočný vianočný darček pre ženy - vyhrievací pás Hippsy, uvíta istotne každá žena. Takže týmto darčekom nič nepokazíte, práve naopak, vaša milovaná polovička sa poteší ako dbáte o jej zdravie a ocení aj to, že tento darček je dokonca v štýlovej farbe. Hippsy - Vec drieku je nový ohrievač krížov, ktorý počas chladnejších dní ochráni driek a kríže.

 

#TOP 10 darček LED svietiace topánky - vianočné darčeky pre deti

darčeky na vianoce pre deti
 
Huráááá... konečne voľno, veď sú vianoce! Tak venujte tento coolový vianočný darček pre deti, ženy aj mužov - a to tieto štýlové LED svietiace botasky s multifarebnou LED podrážkou, s ktorými každý zažiari na párty, diskotéke alebo festivale. Táto módna vychytávka je vynikajúcim darčekom, pretože idú vianoce a vianočné sviatky sú plné zábavy a tanca. A hlavne mladá generácia ocení, že ovládanie rôznych farieb je pomocou bluetooth cez mobil a dokonca farebné LED diódy reagujú na rytmus hudby. LED svietiace tenisky - coolový darček nielen pre mladých.
 

#TOP 11 darček  Vyhrievané veci na telo - pre otca, mamu, babku, dedka pre všetkých

vianočné darčeky pre mužov darček na vianoce pre chlapa muza manzela priatela - rukavice
 
Zima, zima, zima... brrrr ale je vonku zima. Ale nemusí byť, stačí ak venujete svojim najbližším, či priateľom vyhrievané veci na telo. Napríklad také vyhrievané vložky do topánok, to je nádhera... To je pocit, keď človek kráča po ulici, vonku štípe mráz a pritom nohy v teple. Na nezaplatenie... Alebo vyhrievané rukavice, ponožky, návleky alebo ohrievač krížov - tak to je vynikajúci vianočný darček pre rodičov, ale aj pre mužov, ženy a deti. Stačí zakúpiť, položiť darček pod stromček, vybaliť a nasadiť... a už si len užívať teplo aj keď vonku je treskúci mráz.
 

#TOP 12 darček  Antigravitačný levitujúci glóbus či nočná lampa - ideálny doplnok Vášho interiéru

originálny darček na vianoce  darčeky pod stromček
 
Ak hľadáte naozaj veľmi pôsobivý vianočný darček pre muža či ženu alebo aj ako darček pre rodičov, venujte pod stromček tento fantastický antigravitačný levitujúci glóbus či vznášajúcu sa nočnú lampu. Sú to naozaj veľmi jedinečný a orginálne darčeky pod vianočný stromček či iný sviatok! Ak ste zvyknutí na klasický glóbus na stojane či obyčajnú nočnú lampu, ktorú má skoro každý doma nevadí. Ale tento darček sa vznáša vo vzduchu a dokonca sa aj točí! Je to dokonalý doplnok do kancelárie, domu, bytu, alebo na chatu, napríklad v miestnosti s krbom a knižnicou vynikne úplne efektne! 
 

#TOP 13 darček USB kľúče - šperky - darček pre ženu mamu, babku, sestru, priateľku)

vianočné darčeky pre ženy

Vianoce, štedrovečerná večera, krásna atmosféra, snehové vločky za oknom a vaša milovaná polovička rozbaľuje darček od Vás. Čakáte, tŕpnete... bude spokojná, či? Ale samozrejme, to vám garantujeme! Darček na vianoce pre ženy vo forme šperku, takémuto nádhernému vianočnému darčeku predsa neodolá žiadna žena! Potešte ženské oko krásnym exluzívnym šperkom v tvare srdca a dokonca aj so zabudovaným veľkokapacitným USB kľúčom. Exkluzívne a štýlové USB kľúče či flash disky v tvare šperkov, drahokamu, postavičky, auta či rúžu - luxusný vianočný darček pre každú ženu.


#TOP 14 darček  Kamery do auta - vianočné darčeky pre mužov a celú rodinu

darček pre muža na vianoce
 
Ak hľadáte ten správny darček pre chlapa, tak medzi vianočné darčeky pre muža určite patrí aj kvalitná kamera do auta s GPS, 4K rozlíšením, duálnym objektívom je snom azda každého muža s vlastným automobilom. Zaznamenáva pohyb auta a udržiava ho pod dohľadom 24 hodín denne. Zaručená bezpečnosť, ktorá napomáha pri dokazovaní poistných udalostí a slúži aj ako čierna skrinka pre záznam GPS súradníc. Na výber máme niekoľko skvelých modelov, no ak ste sa v predchádzajúcich vetách stratili v odborných pojmoch, zavolajte nám a my vám s výberom radi pomôžeme :) Kamera je vhodná ako darček pre otca na Vianoce pre muža, oteca, priateľa, alebo osobny darcek pre muza - autíčkára. Ale vlastne je to aj darček pre celú rodinu, lebo nikdy neviete čo sa môže stať a vždy je dobré mať dôkaz o tom kto pochybil, alebo čo sa vlastne na ceste stalo.


#TOP 15 darček  Pracky na opasok - vianočné darčeky pre deti

darčeky na vianoce pre deti
Nosia Vaši priatelia, rodina aj partner opasok? Akiste áno. Takže opasok v tom prípade ako darček teda nie. Ale čo takto osviežiť opasok takouto štýlovou a coolovou prackou, a to nielen pre mladých. Kvalitné kovové pracky na opasok. Rôzne vzory a motívy na výber ako music, cartoon, army, crazy, funny, značky a iné tipy kovových praciek na opasok nájdete v našom e-shope, stačí sa len ponoriť do sveta komiksu, speváckych skupín, animovaných seriálov ako Southpark či iných zaujímavých motívov, ktoré isto potešia ako darček pod stromčekom.
 

#TOP 16 darček  LED party tričká - darček po stromček pre deti, teenagerov

tip vianocny darcek
 
Vianočný čas, vianočná zábava, vianočná párty a diskotéka... Toto obdobie je ako stvorené pre tých, ktorí chcú byť stredobodom pozornosti a zažiariť, a vynikajúcim darčekom pod stromček je LED párty tričko. Táto horúca novinka na našom trhu - blikajúce LED TRIČKO so zvukovým senzorom, bliká podľa toho ako hrá hudba najlepšie na diskotéke, v klube, na party či festivale. LED tričko blikajúce v rytme hudby - super darček na vianoce.


#TOP 17 darček  Magnetické strieborné guličky - pre voľné chvíľe a odbúranie stresu

vianocny darcek - darcek na vianoce pre deti chlapca dievca
 
Tak tieto Buckey Ball guličky si jednoducho zamilujete. Jeto ideálny vianočný darček pre Vašich blízkych. Strieborné magnetické guličky obsahujú 216 guličiek, ktoré rozvíjajú motoriku a kreativitu. Verte nám, hneď ako si vaše deti, rodičia, či partner alebo partnerka rozbalia tento fascinujúci vianočný darček pod stromčekom, nebudú sa vedieť od toho odtrhnúť. A okrem toho, že guličky podporujú rozvoj myslenia a fantázie, rovnako fungujú ako účinný odbúravač stresu po každodennom zhone v práci alebo na reštart mozgových buniek po škole :)
 

#TOP 18 darček  Sleephones - slúchadlá na spanie - pre váš kľudný spánok

darček pre mamu na vianoce

Chcete venovať príjemný a zároveň úžitočný vianočný darček pre rodičov, muža, ženu či vaše deti? Tak potom tieto sleephones - slúchadlá na spanie sú tou správnou voľbou! Nie je nič príjemnejšie ako pokojný spánok, a je ešte lepšie ak zaspávate pri jemných melódiách v slúchadlách, ktoré si sami predvolíte, aby vám vaša obľúbená hudba hrala do uška. Samozrejme ich nemusíte používať len na zaspávanie, rovnako dobre ich môžete počúvať aj pri učení či relaxovaní. Stačí si túto fleecovú čelenku nasadiť, pripojiť MP3 prehrávač,walkman či iPod, pohodlne sa usadiť či ľahnúť a relaxovať :)
 

#TOP 19 darček  Antistresová loptička CAOMARU - aby ste boli v pohode:)

darcek na vianoce pre vsetkych

Vianoce sú sviatky pokoja a lásky... Vtedy sme pokojní, šťastní a užívame si hojnosti a pohody. Čo však potom, keď sviatky prejdú a my sa dostaneme znovu do každodenného virvaru a zhonu a samozrejme všadeprítomného stresu? V dnešnej dobe sa ani nečudujeme, že stres sa už stáva skoro našim tieňom. A vtedy je dobré mať pri sebe ukľudňujúci prostriedok na odbúranie napätia, hlavne vtedy, keď už máme chuť kričať a niečo rozbiť :) Venujte teda na vianoce pod stromček túto úžasnú ukľudňujúcu relaxačnú hračku - antistresovú loptičku CAOMARU. Neutrálny vianočný darček pre všetkých, či už pre rodičov, deti, muža aj ženu.

#TOP 20 darček  Svalový stimulátor EMS - aby vaša postava ostala fit aj cez sviatky

darčeky pod vianočný stromček
 
Poznáte to však? Sviatky pokoja, lásky, darčekov, pohody a patrí k tomu prejedanie sa. To sú vianoce :)  A mnohí z nás po sviatkoch veru majú problém zapnúť zips, alebo sa vopchať do obľúbeného outfitu. Ale s týmto vianočným darčekom máte šancu, že sa vaša postava až tak nezmení ani po tých dobrotách a leňošení. Svalový stimulátor ako darček pod stromček poteší nielen aktívnych fitness milovníkov, ale aj všetkých tých, ktorí v tejto uponáhľanej dobe nič nestíhajú. A práve oni takýto darček na vianoce isto privítajú. Univerzálny darček pre muža aj ženu sa vám zíde aj po vianociach, môžete ho používať aj v práci po novom roku.

#TOP 21 darček  Rolovacie piano - pre chvíle pohody aj umelecký zážitok

darčeky vianoce - klavír

Tichá noc, svätá noc... aj takáto skladba môže zaznieť počas vianočných sviatkov u vás doma. Stačí rozbaliť rolovacie piano ako vianočný darček, a môžete zahrať melódiu akú len chcete. A že nie ste dokonalý virtuóz a neviete tak uchvacujúco hrať na klavíri? To nevadí. Tento darček "privrie oči" a určite prehrá aj amatérsky zvládnutú skladbu, veď ide o pohodu a zábavu predsa. Bluetooth rolovacie piano určite patrí medzi vianočné darčeky či už pre rodičov, starých rodičov, deti, alebo ako vianočný darček pre celú rodinu. A pokiaľ ovládate hru na klavíri a piane veľmi dobre, tak vaše hudobné kreácie ocení nielen vaša rodina, ale aj susedia :)

#TOP 22 darček  Karaoke bluetooth mikrofón - spravte si spevácku show aj doma :)

tipy na darčeky pre deti na vianoce pod stromček

Vianoce a silvester sú asi najkrajšie sviatky v roku. A keďže žijeme práve v chaotickej dobe, a netušíme či sa dostaneme cez sviatky na zábavu, tanec či oslavu, spravme si teda diskotéku priamo doma s týmto darčekon pre celú rodinu. Karaoke bluetooth mikrofón je dokonalý darček na vianoce, ktorý rozosmeje každého, alebo aj rozplače - pokiaľ je spevácky výkon strhujúci až máte zimomriavky, alebo naopak tak strašný, že sa vám chce plakať :) Oskúšajte si zaspievať známe piesne a čakajte na odozvu divákov. A že sa vaša rodina váľa od smiechu na zemi? No a čo? Veď sú sviatky a zábavu potrebuje veru každý. A tento skvelý vianočný darček pre deti, mužov a ženy, či do práce ako darček pre celý kolektív, prinesie zaručene kopec zábavy a vytvorí tú pravú párty :)

 #TOP 23 darček Šatky na tvár - dokonalý imidžový darček pre všetkých

vianocne darceky
 
A čo tak vianočný darček pod stromček pre fanúšika filmov či milovníka zvierat? Máte vo vašom okolí niekoho kto miluje šport, turistiku, ale zároveň je zodpovedný a trendy? Zháňať darček pre takúto osobu, môže byť často výzva – keďže väčšinu potrebnej výbavy si zaobstarajú sami. So šatkou na tvár však nemôžete spraviť krok vedľa. V našej ponuke nájdete najrôznejšie vzory a prevedenia v motívoch vašich obľúbených hrdinov či postáv. Šatku je možné nosiť mnohými spôsobmi, ako pokrývku hlavy, potítko či masku na tvár. Nami predávané šatky so vzorom sú vyrobené zo 100% polyesteru vďaka čomu sú schopné zachytiť nečistoty a škodliviny efektívnejšie ako iné materiály využívane pri výrobe šatiek na tvár.)

Toto všetko a ešte oveľa viac nájdete v e-shope: www.cool-mania.eu