Vyhodnotenie súťaže o LED svietiace tenisky

Bolo ťažké vybrať víťazov spomedzi vyše 300 komentárov, ktorí odpovedali na otázku "Prečo by sa hodili LED svietiace TENISKY práve Vám?", ale nakoniec sa nám to podarilo a vybrali sme:)

 

3 Výhercovia LED topánok Gluwy a ich odpoveď na súťažnú otázku:

Eliška Šindlerová " Tyhle tenisky by jsem potřebovala protože když bych litala na nebi s Unicornama nejen že bych je využívala na blinkry ale kdyby mě neviděli začla bych blikat a hned by jsem byla vidět 

Zdenka Zdenulka Es " Tenisky sem, tenisky tam, vo sne ich už na nohách mám. Svietia mi cestou aj necestou, stanem sa vďaka nim nevestou ? :) "

Ema Hudecová "Lebo strašne ich chcem. Hodili by sa mi k môjmu svietiacemu penny + náramku. Vždy som ich chcela a raz keď som išla tak som zakopla takže tieto topánky by mi strašne pomohli. :D. Podľa mňa sú super. Skúsim šťastie. Vždy sa zapájam a nikdy nevyhrám tak aspoň toto. Sú to best tenisky ktoré chcem! :). Skúsim šťastie možno že vyhrám aj keď pri mojom štastí neviem neviem :D. Hodili by sa mi aj do školy keďže by som ich tam mala asi jediná :D Tým pádom by som hneď vedela ktoré sú moje a hlavne mám rada farby a svetielka! Svietiace veci ma priťahujú :DD. Nikdy som takéto tenisky nemala ale strašne ich chcem sú bombové ♥ Snáď sa pošťastí :). Keďže sa už blíži zima a vidieť nás v noci treba tak by to bolo super. Strašne rada idem do takýchto veselších farieb. Prídu mi že sú cool a neobyčajné pretože nie všetky tenisky svietia. Nosila by som ich stále. Nikde som ich nenašla, Ani u nás ani v iných mestách. Konečne prišla príležitosť zasúťažiť si. Ako som už vravela skúšam šťastie. Možno že aspoň raz vyhrám."

 

Výhercom srdečne gratulujeme a želáme veľa zážitkov s GLUWY topánkami. 

 

sutaz LED Svietiace tenisky Gluwy