Halloween masky na karneval: TOP #13 najlepšie kostýmy 2023

Halloween masky na karneval: TOP #13 najlepšie kostýmy 2023 nielen pre deti ale hlavne dospelých nájdeš priamo v našom e-shope.

31. október to je čas pre všetky strašidlá a príšerky, masky a kostýmy, pretože vtedy je Halloween. Takže si oblečme nejaký scary karnevalový kostým či masku a prečo si nezakričať húúúúú... a poďme sa trošku báť :)

V histórii sa traduje, že v prvý novembrový deň sa zjavujú duše mŕtvych, a tie sa snažia ovládnuť všetko živé a dostať sa do tela človeka. A tak si ľudia na ochranu proti týmto duchom privolali pomoc – svetlo deň predtým na Halloween. Najprv v podobe sviečok, lampášov či ohnivých uhlíkov až po sviečku vo vyrezaných tekviciach v podobe tváre,  pričom táto tradícia zotrvala až dodnes.

halloween masky a kostymy

Donedávna tento sviatok u nás nebol až tak rozšírený, všeobecne je známe, že Halloween sa najviac traduje v USA, kde sa tento sviatok oslavuje od 19. storočia. Ľudia, hlavne deti a mládež si počas Halloweenu obliekajú rôzne karnevalové kostýmy a strašidelné masky, a pomaľované tváre sú tiež znakom toho, že majú za účel odpudiť zlých duchov a zlé mocnosti. Dnes je tento sviatok predovšetkým časom zábavy a adrenalínovým dobrodružstvom a láka hlavne deti, ktoré si vyrobia či oblečú karnevalové masky pre deti a chodia od dverí k dverám vystrašiť obyvateľov domov a bytov a tí ich obdarujú ich sladkosťami alebo ovocím, a to na hlavne západe, v Austrálii a v iných krajinách.

karnevalove kostymy a halloween masky

U nás nie je až tak zaužívaný halloween ako v Amerike, avšak čim ďalej tým viac sa začínajú aj u nás konať rôzne halloweenske večierky, strašidelná párty, karneval v maskách či Halloween disko, kde sa dá zažiť tajomné čaro ako nikým nepoznaná maska na Halloween párty, a to prináša kopec zábavy a dobrodružstva. Niektorí si Halloween už zaužívali ako ďalší podobný sviatok Veľká noc či Vianoce, a tak ozdobia a vykrášlia si svoje domovy tekvicami či dekoráciami v strašidelnom štýle Halloweenu a urobia si pekný večer pred telkou, kedy si pozrú duchársky či hororový film.

Ale tí, čo sa naozaj radi boja a nenechávajú sviatok Halloween len tak, sa celý rok nevedia dočkať kedy si oblečú karnevalový kostým či strašidelnú masku.  A aké čaro má strašidelná halloweenska noc, veď už aj deti v škole sa tešia na to, kedy si už budú môcť obliecť masky na karneval pre deti ako napríklad ježibaba, čert, kostlivec, smrtka, čarodejník, príšera či monštrum, spiderman, superman, Harry Potter, princezná, bojovník, nejaké zvieratko alebo iné karnevalové kostýmy pre deti.

Halloween nie je o tom ako vydesiť deti či dospelých, je predovšetkým o zábave, adrenalíne a dobrodružstve vyvolať svojou maskou či kostýmom trošku strach a pocit príjemne sa báť :)

Dospelí a mladí sa veru tiež nevedia dočkať Halloween párty či diskotéky, keď s nadšením a vzrušením vyberajú masky na karneval ako napríklad krvilačné zvery, vlkolak či nesmrteľný upír, alebo halloween masky ako desivý a morbídny zombie či mŕtvola, múmia a iné masky na halloween. A pravdaže, všetky kostýmy pre deti nemusia byť desivé, škaredé a strašne strašidelné. Stačí si vybrať nedesivú masku na halloween ako napríklad kostým Spiderman, Ironman, múmia, Ironman alebo terminátor, kyklop, klaun alebo len si obliecť strašidelné doplnky ako kravatu či rukavice. 


A kde môžete tieto kostýmy na Halloween, strašidelnú masku či kostým na karneval nájsť? Náš e-shop Cool-mania má pripravené na tento Halloweensky sviatok pestrý výber masiek a kostýmov, stačí sa len ponoriť do našej ponuky a príjemne sa postrašiť alebo zabaviť pri výbere tej vhodnej masky. A nech sa páči, pripravili sme pre vás zopár našich tipov na karnevalové masky a Halloween kostýmy,  a budeme veľmi radi keď sa naše halloweenske kostýmy a masky postarajú o perfektnú zábavu a príjemne strašidelnú noc :)
 

#13 Zvukovo senzitívna LED maska Underworld

halloween maska underworld

Kto videl film Underworld tak sa ani nediví, prečo má táto maska na Halloween toľko zubov! Našťastie, táto maska je neškodná, určite nehryzie, ba dokonca je okúzľujúca v istom slova zmysle, pretože je to zvukovo senzitívna DJ maska na tvár, ktorá bliká podľa hudby. Je teda úplne super vhodná na Halloween párty, či disco alebo karneval v maskách. A je veľmi efektná hlavne keď začne blikať v úplnej tme a potom už vopred ľutujeme toho čo sa akurát bude nachádzať vedľa :)
 

#12 LED svietiaca maska anonymous

led halloween maska anonym

Chcete sa ísť zabaviť na Halloween večierok či karneval v maskách, ale nechcete byť nikým poznaný? Tak si nasaďte masku anonyma a zažite ten vzrušujúci pocit byť aspoň na chvíľu niekým iným. LED maska anonym na Halloween - univerzálna maska pre každého. 
 

#11 LED svietiaca kravata a LED motýlik

led kravata halloween masky led neonovy motylik maska na halloween

Ak ste trochu konzervatívny typ a nehrniete sa do odvážnych masiek či kostýmov, a chystáte sa na Halloween párty či disco, dajte si teda túto LED kravatu alebo LED motýlik a splníte tak podmienku vstupu v maske. Alebo s touto svietiacou  LED kravata aj tento LED motýlik je vhodnou formou ako prísť na večierok v duchu Halloween či karneval v maskách, a prísť teda v maske či jednoducho zapadnnúť medzi ostatných v karnevalových kostýmoch či maskách.
 

#10 LED blikajúce rukavice - Kostra

led svietiace rukavice kostra

Tieto LED svietiace rukavice kostra sú perfektné práve na Halloween párty, disco či karneval v maskách. Samozrejme sú vhodné aj ako originálny darček. Ak chceš byť cool a zaujať, alebo si rád stredobodom pozornosti, tieto LED rukavice určite pritiahnnu množstvo pohľadov a najefektívnejšie sú v tme, presne v takej atmosfére ako na Halloween :).

#9 SPIDERMAN maska na tvár

maska na tvar spiderman halloween

Chceš byť super hrdinom s úžasnou silou, vytrvalosťou a rýchlosťou a hlavne cool a správňák? Buď teda SPIDERMAN ! Táto latexová maska Spiderman je teda úplne ideálnou a originálnou voľbou pre Halloween, karneval, maškarný ples (bál), rôzne večierky, narodeninovú párty.

 

#8 BATMAN - maska na tvár

halloween masky na tvar batman

A máme tu ďalšieho superhrdinu z komiksov aj z filmu - BATMAN, ktorý je známy svojou temnou a tajomnou osobnosťou, ktorá bojuje proti zločinu v Gothame. Maska Batmana vám umožní premeniť sa na túto symbolickú postavu a stať sa strážcom spravodlivosti na rôznych kostýmových podujatiach ako Halloween, rave párty či maškarný ples.

#7 Maska na tvár - JOKER

halloween maska na tvar - JOKER

ChaoZZZZZ a nevyspytateľnosť, to sú hlavné črty ikonickej postavy, ktorú pozná hádam každý aj pre svoj výrazný look, a hlavne pre široký krvavý úsmev, z ktorému vám nie je do smiechu... O kom je reč? S týmto chlapíkom menom JOKER sa neradno zahrávať, pretože nikdy neviete čo má v pláne. Vynikajúca Halloween maska na tvár na každú párty, karneval či mačkarný bál či diskotéku.

#6 JIGSAW halloween maska

halloween scary maska na tvár jigsaw

Tak touto maskou budete určite výborne reprezentovať hororový svet. JIGSAW maska prinesie dávku temna a strachu a dodá vašej Halloweenovej postave strašidelný a tajomný vzhľad. Jigsaw, známy aj ako John Kramer, je fiktívna postava zo série hororových filmov "Saw", rozhodne patrí do medzi populárne Halloween masky či na párty alebo maškarný ples.

 

#5 Kostým Spiderman

morf karnevalovy kostym spiderman

Ale nie všetky kostýmy na karneval či masky na Halloween musia byť strašidelné a desivé. Kostým Spiderman je rovnako zaujímavý a vhodný aj na Halloween aj na karneval. Veď hádam skoro každý chlapec a dokonca aj muž túži stať sa komiksovým alebo aj naozajstným hrdinom, ktorý bojuje proti zlu, obraňuje nevinných a zachraňuje svet :)
 

#4 Halloween kostým Dinosaurus

halloween kostým dinosaurus

Tak tento kostým ozaj nie je možné prehliadnuť :)  Kostým Dinosaurus - nafukovaci kostým dinosaura až do 2,2m - XXL veľkosť ako karnevalový kostým pre muža či ženu (dospelých) na karneval či halloween. Ak si oblečiete tento kostým na diskotéku alebo sa predejte po ulici počas Halloween sviatku tak si môžete byť istý, že spôsobíte poriadny rozruch a skvelú zábavu aj na každej párty či oslave.

#3 Maska na hlavu KÔŇ

maska na hlavu kôň halloween
Hnevajú ťa v škole, v práci, či partner doma? Tomuto všetkému je koniec, nasaď si na hlavu masku koňa a prehrabni svoju dokonalú hrivu. Cítiš čo? Už žiaden stres, tvoja hruď sa napína, srdce búši ostošesť – už ťa nemusia trápiť ľudské prízemné problémy pretože si kôň, a si konečne slobodný! Maska na hlavu KÔŇ na Halloween párty, diskotéku či narodeninovú oslavu, všade s touto maskou vyvoláš výbuchy smiechu a zábavu.
 

#2 Halloween kostým BANÁN

Ak chcete vyzerať originálne na maškarnom plese, alebo sa len tak zabaviť na narodeninovej oslave s priateľmi, tento kostým je tou pravou voľbou. Ak chcete kúpiť vtipný kostým, tento kostým BANÁN bude tým pravým pre vás! Kostým je vhodný pre mužov aj pre ženy. Karnevalový kostým ideálny na Halloween, či akúkoľvek inú párty.
 

#1 Upírske zuby - Dracula

 
upirie zuby na halloween party
 

Keď sa blíži halloweenská párty, tieto upírske zuby budú perfektným doplnkom k upírskemu oblečeniu. Halloweenske Upírske zuby ako Dracula sú scary a perfetné na každú rave párty, halloween, maškarný ples alebo na oslavu. Nalepte ich na svoje vlastné očné zuby, naneste trochu červenej farby ako falošnú krv a efekt bude dokonale presvedčivý, a možno vám aj niekto dovolí si trošku zahryznúť :)