Smart lyžiarska a snowboard prilba - Livall RS1

Kód tovar: 64-008
219,00 € Cena bez DPH: 182,50 €
skladom Tovar je skladom, pripravený na expedíciu. Predpokladané doručenie do 1-3 pracovných dní
Expresné odoslanie v rámci US
Cards
Bank
Cards
+

Smart lyžiarska a snowboard prilba - Livall RS1, s ktorou zostanete na svahu prepojený s Vašim smartfónom a zároveň chránený.

Ochrana kupujúceho

  • Bezplatná výmena tovaru do 30 dní
  • Záruka na tovar do 24 mesiacov
  • Garancia vrátenia peňazí spotrebiteľom do 14 dní

Popis produktu

Smart lyžiarska a snowboard prilba - Livall RS1 s ktorou zostanete na svahu prepojený s Vašim smartfónom a zároveň chránený. Jedná sa o revolučnú prilbu s Bluetooth pripojením, ktorá ponúka celý rad inteligentných funkcií. Spĺňa všetky bezpečnostné prvky a zároveň zabezpečuje rýchle pripojenie s Vašim mobilným telefónom pre obojsmernú komunikáciu - prijímanie hovorov a taktiež aj počúvanie obľúbenej hudby počas zimných aktivít na svahoch. 

Livall prišiel s jedinečnú inteligentnou prilbou, ktorá kombinuje bezpečnosť, technológie a dizajn vo veľmi vysokej kvalite vďaka čomu budú Vaše zimné aktivity nezabudnuteľným zážitkom. Na prilbe je až 15 ventilačných otvorov, ktoré zabezpečujú výbornú prievzdušnosť počas teplejších dní. Skvelý a funkčný dizajn robí z Livall RS1 revolučnú prilbu pre každodenné zimné športy. 

smart prilba livall RS1 Livall RS1 prilba

O kvalite prilby svedčí aj medzinárodné ocenenie - spoločnosť LIVALL získala v roku 2018 za prilbu RS1 

najprestížnejšie ocenenie v segmente spotrebnej elektroniky a to CES Innovation Awards

livall rs1 ocenenie

 

Prilba Livall RS má v sebe zabudovaný Bluetooth set so stereo reproduktormi a mikrofónom s potlačením okolitého šumu. Cez Bluetooth je možné sa pripojiť k mobilnému telefónu pomocou voľne dostupnej aplikácie "LIVALL Skiing" (iOS a Android), ktorá poskytuje všetky potrebné informácie z aktivity. Následne po spárovaní prilby so smartfónom sa otvárajú nové možnosti využitia ako prijímanie telefonátov, počúvanie obľúbenej hudby alebo pokyny navigácie z telefónu. K dispozícií je aj bezplatná komunikácia Walkie-talkie dostupná medzi prilbami Livall, ktorá funguje na báze vysielačky. Prilba Livall taktiež znásobuje bezpečnosť integrovaným senzorom otrasu, ktorý v prípade pádu vyšle SOS signál na predvolené číslo kontaktnej osoby s Vašou aktuálnou polohou, ak zostanete v bezvedomí. Chod prilby zabezpečuje dobíjateľná batéria s kapacitou 1000 mAh, ktorá na jedno nabitie vydrží až 16 hodín.

 

aplikacia livall skiing

 

Všetky komponenty sú dostatočne izolované pred snehom a potom. Pre pohodlné ovládanie funkcií sú z oboch strán prilby jedno dotykové tlačidlá, ktoré sa jednoducho ovládajú aj lyžiarskými rukavicami. Ak patríte medzi aktívnych zimných športovocv a zároveň radi využívate moderné technológie, tak túto inteligentnú prilbu určite oceníte. Nie len, že uľahčuje komunikáciu počas jazdy na lyžiach alebo boarde bez nutnosti zastavenia, ale zároveň zvyšuje Vašu bezpečnosť. V našom e-shope nájdete aj iné modely prilby od značky Livall. 

 

livall RS1 vysielacka

Vysielačka
Funkcia "stlač a rozprávaj" funguje na princípe vysielačky. Môžete komunikovať s priateľmi, ktorí používajú Livall prilby (Vyžaduje sa pripojenie k aplikácií LIVALL Skiing)

Bluetooth telefonovanie
Nenechajte si ujsť dôležitý telefonát počas Vašej lyžovačky. Prilba Livall RS1 je vybavená jedno dotykovým ovládaním, ktoré sa ľahko používa a zároveň je ho možné používať aj pri -20°C (Vyžaduje sa pripojenie k aplikácií LIVALL Skiing)

livall RS1 bluetooth set
 
livall RS1 stereo reproduktory

Stereo reproduktory
Unikátna prilba Livall RS1 je vybavená odnímateľnými náušníkmi so vstavanými stereo reproduktormi a mikrofónom odolným proti vetru. Preto je zabezpečená vysoká akustická kvalita aj počas zjazdu zo svahu

Dizajn
Pokročilý dizajn modelu RS1 integruje posuvné vetracie otvory, ktoré sa starajú o dostatočnú priedušnosť v teplých dňoch alebo izoláciu od vonkajších prvkov. Predné vetracie otvory eliminujú zahmlievanie pri použití lyžiarskych okuliarov, preto budete mať zabezpečenú skvelú viditeľnosť

livall RS1 prievzdusnost

Vlastnosti: 

plus  Kvalitné spracovanie prilby
plus  Bezpečnostné prvky vysokej kvality
plus  Bluetooth handsfree/ reproduktor
plus  SOS upozornenie v prípade pádu
plus  Výdrž batérie v prilbe až 16 hodín

 

Špecifikácie Livall prilby:

Model: RS1
Obvod hlavy: 57 - 61 cm
Bluetooth: BT 4.2 + BLE 4.2 dosah maximálne 10 metrov
Reproduktory: stereo 2x 0,5W
Mikrofón: -32 dB
Batéria: 1000 mAh 
Napájanie: DC-5V / 1A
Nabíjací port: magnetický USB kábel
Doba nabíjania: 2 hodiny
Pracovná doba: cca 16 hodín
Pohotovostný režim: 48 hodín
Prevádzková teplota: -20°C do 40°C
Hmotnosť: 750 g

 

Obsah Balenia:

1x Smart prilba Livall
1x USB kábel 
1x Užívateľský manuál

Diskusia k produktu (0)

Máte otázky k produktu?
Spýtajte sa v diskusii

Zatiaľ žiadne otázky
Na tento e-mail Vám napíšeme odpoveď na Vašu otázku.

Hodnotenie produktu (2)

100%
100%
Lukas Sørsdal

Chytrá lyžiarska a snowboardová prilba - Livall RS1

Vyzerá to fakt super, veľmi to chcem. Mám kamaráta, ktorý to má, takže ak si ich kúpim, môžeme sa spolu porozprávať v prilbe.
Nič

Veľmi dobre

Preložené z: no
100%
Ludo B.

Smart lyžiarska a snowboard prilba - Livall RS1

Helma sama o sebe je veľmi pekná a dobre spracovaná (vyzerá naozaj štýlovo) . Na svahu som využíval hlavne možnosť počúvať hudbu a telefonovanie cez prilbu. Rovnako sa cítim bezpečnejšie, keby som spadol helma vyšle SOS signál určenému človeku.