Inteligentné fitness tričko s navigáciou - bluetooth (iOS, Android)

Kód tovar: 11-284
89,00 € Cena bez DPH: 74,17 €
pred-objednávka Dodanie produktu približne 1-3 týždňov.
Expresné odoslanie v rámci US
Cards
Bank
Cards
+

Inteligentné fitness tričko s navigáciou - bluetooth (iOS, Android) pomocou ktorého dosiahnete svoje tréningové ciele rýchlejšie ako nikdy pred tým.

Ochrana kupujúceho

  • Bezplatná výmena tovaru do 30 dní
  • Záruka na tovar do 24 mesiacov
  • Garancia vrátenia peňazí spotrebiteľom do 14 dní

Popis produktu

Inteligentné fitness tričko s navigáciou - bluetooth (iOS, Android) pomocou ktorého dosiahnete svoje tréningové ciele rýchlejšie ako nikdy pred tým - zostaňte fit a užívajte si život. Jedná sa o revolučné tričko aké tu ešte nebolo, zaznamenáva totiž každú Vašu aktivitu a to doslova. Tričko aktivujete stlačením mäkkého tlačidla nachádzajúceho sa na ľavom rukáve a zabudovaný senzor v zadnej časti trička začne zaznamenávať všetky potrebné údaje ako počet prejdených krokov, poschodia ktoré ste vyliezli, spálené kalórie a zároveň Vás dokáže aj navigovať čo je absolútna novinka na trhu. 

 

tricko s navigaciou inteligentne tricko

Tričko si môžete spárovať so smartfónom cez bluetooth pripojenie a následne pomocou voľne dostupnej aplikácie (iOS, Android) si viete prezerať zaznamenané údaje z Vašich aktivít alebo si môžete spustiť navigáciu a zvoliť cieľ Vašej cesty. Inteligentné tričko Vám ukáže cestu aj bez vizuálneho zobrazenia, len pomocou vibračných senzorov umiestnených na ramenách, ktoré určujú smer odbočenia pomocou vibrovania. Tričko je plne vodotesné čiže sa nemusíte obávať nepriaznivých poveternostných podmienok. Integrovaná batéria sa dobíja pomocou pribaleného micro USB kábla. Komfortné a zároveň módne tričko môžete nosiť prakticky všade - doma, v telocvični, pri behaní.  

 

fitnes tricko pocet krokov Zaznamenávanie krokov
Fitnes tričko pomocou aplikácie informuje o presnom počte prejdených krokov, ktoré ste urobili za celý deň - či už je to počas ranných/ večerných prechádzok alebo počas pracovnej doby. 
fitnes tricko pocet poschodi Zaznamenávanie vyjdených poschodí 
Pre našu telesnú aktivitu sú zdravšie schody než použitie výťahu. Aplikácia k tričku zaznamenáva množstvo vyjdených podlaží, ktoré ste vyšli počas dňa a pomôže Vám tak zostať v zdravej kondícii. 
fitnes tricko pocet kalorii Zaznamenávanie spálených kalorii
Aj najmenšia snaha o cvičenie pomáha k spáleniu kalorii. Pomocou trička a aplikácie budete informovaný o presnom počte spálených kalorii po športovej aktivite. 
 
fitnes tricko prejdena vzdialenost Zaznamenávanie prejdenej vzdialenosti 
Priaznivci kardia si toto tričko zamilujú lebo je priam ideálne pre ich aktivity. Buďte informovaný o prejdenej alebo odbehnutej vzdialenosti vonku alebo na bežiacom páse. 
 
fitnes tricko navigacia Navigovanie na požadované miesto
Pomocou príslušnej aplikácie k tričku si zadáte požadovaný cieľ cesty a tričko Vás bude navigovať, bez potreby použitia mapy alebo navigácie v mobilnom telefóne aby ste sa uistili či ste na správnej ceste. Tričko pomocou vibračných senzorov umiestnených v časti ramien Vás bude informovať v akom smere sa máte obrátiť aby sa dostali čo najskôr k cieľu. 

 

 

Diskusia k produktu (0)

Máte otázky k produktu?
Spýtajte sa v diskusii

Zatiaľ žiadne otázky
Na tento e-mail Vám napíšeme odpoveď na Vašu otázku.

Hodnotenie produktu (0)

Zatiaľ žiadne hodnotenie