Detské čiapky na zimu s brmbolcom a LED svetlom

Kód tovar: 11-283
29,00 € 25,00 € Cena bez DPH: 20,83 €
skladom Tovar je skladom, pripravený na expedíciu. Predpokladané doručenie do 1-3 pracovných dní
Expresné odoslanie v rámci US
Cards
Bank
Cards
+

Detské čiapky na zimu s brmbolcom a LED svetlom s USB dobíjaním zabezpečí pre Vaše dieťa bezpečné svetlo na ceste domov alebo počas zimnej sánkovačky.

Ochrana kupujúceho

  • Bezplatná výmena tovaru do 30 dní
  • Záruka na tovar do 24 mesiacov
  • Garancia vrátenia peňazí spotrebiteľom do 14 dní

Popis produktu

Detské čiapky na zimu s brmbolcom a LED svetlom s USB dobíjaním zabezpečí pre Vaše dieťa bezpečné svetlo na ceste domov alebo počas zimnej sánkovačky. Táto detská čiapka je vyrobená z akrylu a polyestru čím pôsobí na dotyk veľmi príjemným dojmom a zároveň zahreje Vaše dieťa počas prechádzania sa po vonku v zime. Prevedenie dvojitej pleteniny zabezpečí väčší pocit tepla na čele a ušiach aj počas najchladnejších zimných dní. Na prednej strane sa nachádza kožená nášivka, kde sa nasunutím upevňuje LED svetlo pozostávajúce z 5 jasných led diód. Toto praktické riešenie umiestnenia LED diód v prednej časti čiapky smeruje svetlo tam, kam sa pozerajú oči Vášho dieťaťa.  

detská čiapka s LED

LED svetlo je odnímateľné a je možné ho použiť aj samostatne alebo upevniť na školskú tašku vďaka štipcovému prevedeniu. Svetlo sa ovláda pomocou jedného tlačidla umiestneného v prednej časti. Na výber sú 2 režimy svietivosti bieleho svetla, potom farebný režim pozostávajúci z menenia sa 7 farieb a následne možné potvrdenie aktuálnej farby, ktorá bude svietiť na stálo. Led svetlo obsahuje integrovanú batériu, ktorú môžete jednoducho dobiť pomocou USB portu vo Vašom PC alebo USB nabíjačkou. Životnosť batérie ja závislá od využitia LED svetla. Pri najvyššej svietivosti vydrží cca 2hod. pri najnižšej svietivosti poskytuje až 5 hodinovú životnosť.

Tento model unikátnej čiapky s LED svetlom ocenia aktívne deti počas zimných období, keď je vonku rýchlo tma alebo na ceste do školy v skorých ranných hodinách. Deti sa budú z tejto čiapky radovať, nakoľko nejde o klasickú nudnú čiapku, ale o unikátnu, ktorá s LED svetlom prináša nové možnosti zábavy. 

 

Vlastnosti:

plus LED svetlo s 5 diódami
plus 2 režimy svietivosti + 7 farebný režim
plus Dobíjateľná batéria cez USB
plus Praktické umiestnenie svetla
plus Teplá, hrejivá čiapka 

 

Špecifikácie:

Materiál: Akryl, polyester + kožená nášivka
Rozmery: 19,5 cm (š) x 20 cm (v) x 0,2 cm (h) 
Hmotnosť: 70g
Nabíjanie: 5V DC USB konektor

 

Obsah Balenia:

1x Pletená čiapka 
1x LED svetlo

Diskusia k produktu (0)

Máte otázky k produktu?
Spýtajte sa v diskusii

Zatiaľ žiadne otázky
Na tento e-mail Vám napíšeme odpoveď na Vašu otázku.

Hodnotenie produktu (0)

Zatiaľ žiadne hodnotenie