Čiapka na zimu pletená s LED svetlom

Kód tovar: 11-281
29,00 € 25,00 € Cena bez DPH: 20,83 €
pred-objednávka Dodanie produktu približne 1-3 týždňov.
Expresné odoslanie v rámci US
Cards
Bank
Cards
+

Čiapka na zimu pletená s LED svetlom a USB dobíjaním poskytne dostatok svetla pre nájdenie Vašej cesty aj v úplnej tme.

Ochrana kupujúceho

  • Bezplatná výmena tovaru do 30 dní
  • Záruka na tovar do 24 mesiacov
  • Garancia vrátenia peňazí spotrebiteľom do 14 dní

Popis produktu

Čiapka na zimu pletená s LED svetlom a USB dobíjaním poskytne dostatok svetla pre nájdenie Vašej cesty aj v úplnej tme. Táto unisex čiapka je vyrobená z akrylu a polyestru čím pôsobí na dotyk veľmi príjemným dojmom a zároveň Vás zahreje nielen v horách, ale aj v meste vďaka tradičnému neformálnemu dizajnu. Prehyb dvojitej pleteniny v spodnej časti čiapky zabezpečí väčší pocit tepla na čele a ušiach aj počas najchladnejších zimných dní. Na prednej strane sa nachádza kožená nášivka, kde sa nasunutím upevňuje LED svetlo pozostávajúce z 5 jasných led diód. Toto praktické riešenie umiestnenia LED diód v prednej časti čiapky smeruje svetlo tam, kam sa pozerajú Vaše oči. 

čiapka s LED svetlom

LED svetlo je odnimateľné a môžete ho použiť aj samostatne alebo upevniť na iný odev vďaka štipcovému prevedeniu. Svetlo sa ovláda pomocou jedného tlačidla umiestneného v prednej časti. Na výber máte 3 režimy svietivosti bieleho svetla a SOS režim s červenou diódou. Led svetlo obsahuje integrovanú batériu, ktorú môžete jednoducho dobiť pomocou USB portu vo Vašom PC alebo USB nabíjačkou. Životnosť batérie ja závislá od využitia LED svetla. Pri najvyššej svietivosti vydrží cca 2hod. pri najnižšej svietivosti poskytuje až 5 hodinovú životnosť.

Tento model unikátnej čiapky s LED svetlom ocenia hlavne bežci, cyklisti, turisti ale aj deti na ceste do školy v skorých ranných hodinách. Využitie nájde aj v oblastiach ako v poľovníctve, rybolove, kempovaní a iných outdoorových aktivitách. Môže byť aj veľmi užitočnou pomôckou do auta pri mimoriadnych situáciách, ako v prípade defektu alebo zapadnutia počas zimných období, kedy potrebujete obe ruky voľné. Vďaka tejto čiapke budete mať dostatok svetla a jeho smerovanie presne tam, kde ho budete vyžadovať aj bez pomoci inej osoby. 

 

Vlastnosti:

plus LED svetlo s 5 diódami
plus 3 režimy svietivosti + SOS režim
plus Dobíjateľná batéria cez USB
plus Praktické umiestnenie svetla
plus Teplá, hrejivá čiapka 

 

Špecifikácie:

Materiál: Akryl, polyester + kožená nášivka
Rozmery: 21,5 cm (š) x 20,5 cm (v) x 0,2 cm (h) 
Hmotnosť: 70g
Nabíjanie: 5V DC USB konektor

 

Obsah Balenia:

1x Pletená čiapka 
1x LED svetlo

Diskusia k produktu (0)

Máte otázky k produktu?
Spýtajte sa v diskusii

Zatiaľ žiadne otázky
Na tento e-mail Vám napíšeme odpoveď na Vašu otázku.

Hodnotenie produktu (0)

Zatiaľ žiadne hodnotenie