Špionážne kamery - technický poradca pri výbere

Špionážne kamery - technický poradca pri výbere konkrétnych produktov špionážnej techniky, ktoré Vám poslúžia na ochranu Vášho súkromia.

Špionážna technika a jej využitie

Špionážna technika poskytuje rozsiahlu škálu využitia, či už na zábavu, alebo “špiónske účely“. Špionážne hodinky, špionážne pero alebo skryté kamery vám môžu skvelo pomôcť pri natáčaní rôznych dôkazných materiálov. Natáčanie dôležitých schôdzok a množstva ďalších okamihov Vám zaručí, že Vás už nikdy nikto neprekvapí. 


Špionážne hodinky

Ponúkame širokú škálu špionážnych hodiniek. Rozlíšenie našich špionážnych hodiniek začína na 640x480px a v súčasnej dobe končí pri úctyhodných 5Mpix. Do našej ponuky zaraďujeme len solídne, preverené a použiteľné produkty. U množstva iných predajcov môžete nájsť hodinky, ktoré stoja napríklad ani nie 50 eur, čo na prvý pohľad vyzerá veľmi lákavo. Neskôr ale zistíte, že tieto hodinky sú úplne nepoužiteľné a to z dôvodu, že mávajú jednak úplne minimálne rozlíšenie, a po druhé takéto hodinky ani veľmi dlho nevydržia. U nás máte záruku, že kupujete kvalitné špionážne hodinky. Najnovšie hodinky s kamerou majú dokonca automatickú detekciu pohybu! V súčasnej dobe v našej ponuke nájdete aj hodinky s kamerou s HD rozlíšením 1980x1080px.

hodinky s kamerou

Bezdrôtové kamery

Bezdrôtové kamery majú veľmi široké využitie a rozhodne patria medzi veľmi zaujímavú špionážnu techniku. Bezdrôtové kamery, môžu poslúžiť novinárom, detektívom i študentom. Náš obchod ponúka malé zamaskované bezdrôtové kamery ako aj väčšie stolné kamery, či priemyselné kamery. Ak vás zaujíma špionážna technika a zháňate bezdrôtové kamery, tak si u nás určite vyberiete.  
ai ball

Hardware keylogger

Hardware keylogger je zariadenie, ktoré slúži k získavaniu citlivých údajov, ako sú prístupové heslá, loginy aj zaznamenávanie všetkej komunikácie na počítači. V ponuke máme USB keylogger, na použitie na novších klávesniciach. Na starších klávesniciach využijete PS2 keylogger. Hardware keylogger stačí iba napojiť na kábel medzi klávesnicou a počítačom a okamžite zaznamenáva všetky stlačenia klávesov. Výhodou keyloggerov je, že ich nedokáže odhaliť žiadny antivírusový program, na rozdiel od softvérových keyloggerov.
keylgger

Skryté kamery

Veľmi rozšírenou a špeciálnou technológiou sú skryté kamery. Môžu byť ukryté v pere, v hodinkách, kravate, gombíku, či iných veciach. Špionážne kamery môžu nahrávať záznam na pamäťové karty, či na internú pamäť. V našej ponuke špeciálnej techniky nájdete tiež skryté bezdrôtové kamery, ktoré môžu oceniť najme študenti. 

pinhole kamera

Mikrosluchátko pre skrytú komunikáciu

Mikrosluchátko pre skrytú komunikáciu je sen každého študenta. Mikrosluchátko je bezdrôtové a používa špeciálny bluetooth indukčný náhrdelník. Mikrosluchátko je naozaj miniaturné a bez problémov ho schováte priamo do vnútra ucha. Táto špionážná technika je úplne neviditeľná a nezistiteľná. Vďaka tomu, že je mikrosluchátko perfektne utesnené v uchu je zvuk, ktorý z neho vychádza počuť iba vo vašom uchu a nikde inde!
spy sluchatko