Cúvacie kamery – účel, použitie a inštalácia

Cúvacie kamery – účel, použitie a inštalácia, alebo prečo sa táto investícia v bežnom živote oplatí. Hlavné výhody cúvacích kamier.

Parkovať auto do nekonečného radu už odstavených vozidiel, alebo v preplnenej garáži nákupného centra je často krát problém aj pre najskúsenejších šoférov. Parkovanie pomocou spätných zrkadiel nedokáže každý, ostatným neostáva nič iné, ako si poriadne precvičiť krk nekonečným otáčaním hlavy. Ani jeden spôsob však nie je úplne bezpečný, keďže počas cúvania sa nám môže za auto postaviť ďalší nakupujúci s nákupným vozíkom a v tom horšom prípade dieťa, ktoré kvôli výške auta nemôžete vidieť. V každom z týchto prípadov dokáže pomôcť jednoduchá parkovacia kamera, ktorá Vám zobrazí všetko dianie za Vaším vozidlom. Ešte donedávna boli parkovacie kamery vymoženosťou výhradne drahých aut. No dnes sú už takmer nevyhnutnosťou a vďaka zaplaveniu trhu množstvom modelov sú aj cenovo veľmi prístupné. A predsa, určite je lepšie investovať do parkovacej kamery, ako neustále nadávať a opravovať poškodene nárazníky, či už vlastné, alebo cudzie. 

3 hlavné výhody cúvacej kamery

1. Dokonalý prehľad pri cúvaní
2. Skvelé videnie aj počas zlých svetelných podmienok
3. Odolnosť a výdrž kamery

Ak vám záleží na bezpečnosti, nechcete zbytočne spôsobovať nehody a hľadáte šikovný auto-moto doplnok, cúvacia kamera dokonale splní vaše požiadavky. Cúvacia kamera je lacnejšia ako odreniny na autách a dohadovanie sa s druhým vodičom. Po výbere konkrétneho typu kamery môžete tieto starosti navždy hodiť za hlavu.


zaznam z kamery  dizajn displayju  Umiestnenie parkovacej kamery

Spôsob, ako predísť nehode

Každý šofér pozná situáciu v ktorej buď z nepozornosti, alebo kvôli zlému výhľadu z auta, ktorý je kvôli modernému dizajnu automobilov a širokým stĺpikom často krát viac ako nedostačujúci, oškrie cudzie a taktiež vlastné auto. O preliačinách a pokrivených plechoch ani nehovoriac. Škoda sa občas vyšvihne až k cifrám, ktoré vidíme radšej na našich bankových kontách. Parkovacia kamera prenášajúca obraz zo zadnej časti vozidla na prístrojovú dosku vo vozidle dokáže tieto nepríjemnosti raz a navždy vyriešiť. Vodič ma odrazu skvelý prehľad o dianí za vozidlom a pri kvalitnejších modeloch aj zobrazenie predpokladanej dráhy (trakciu) Vášho vozidla. Dynamický vývoj týchto produktov Vám zabezpečí široký sortiment a takmer na mieru šitú kameru. Tieto kamery sú nesmierne odolné voči mechanickému poškodeniu ako aj proti poškodeniu živlami a problém pri natáčaní nepredstavuje ani nízka svetelnosť (kamery sú vybavené IR nočnými LED). Ich kompaktnosť a premyslená montáž zaručí, že svoju kameru na aute ani len nepostrehnete a popritom vyrieši toľko problémov a ušetrí množstvo času. Ak Vám vadí ťahanie kabeláže v interiéri Vášho vozidla stačí sa porozhliadnuť po kamere s WIFI (bezdrôtovým) prenosom obrazu.   

Bezpečné cúvanie na nezaplatenie

rôzne druhy cúvacích kamier. Za spoľahlivý produkt nemusíte minúť horibilné sumy. Pozrite sa na ďaľšie produkty v našom e-shope ako kamery do auta. Garantujeme vám kvalitu produktov, odborné poradenstvo a rýchle dodanie tovaru.

Pozrite si aj našu rozšírenú ponuku cúvacích kamier do auta priamo kliknutím na produkt nižšie:

  Spätné zrkadlo s Displejom 4,3" + wifi cúvacia kamera    Cúvací set - LCD monitor 3,5" + wifi cúvacia kamera    Cúvacia kamera bezdrótová s 15 IR LED + LCD monitor 7"     Wifi Cúvacia kamera s 15 IR LED + LCD monitor 7"